AutoKievit
Ons verhaal


AutoKievit: Een vertrouwd adres sinds 1966.

AutoKievit, toen nog genaamd Quick Service Kievit, is in 1966 opgericht als universeel occasion center door Jaap Kievit Sr. met de eerste vestiging met tankstation aan de Slinge in Rotterdam. Jaren later volgde de Renault-vestiging in Hellevoetsluis, Zierikzee, Bergen op Zoom en op 1 juli 2015 onze grootste vestiging in Goes.

AutoKievit Rotterdam 1966

Een halve eeuw waarin het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend autobedrijf met vijf vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland, waar klanten worden bediend met nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, brandstof, autowassen en een goede service. Sinds de eerste vestiging in 1966 is het familiebedrijf groot geworden dankzij een bijzonder hoog klanttevredenheidsniveau. Niet voor niets dat Auto Kievit haar jubileum kracht bij zet met bijzondere acties voor haar klanten.

Wij zijn uw vertrouwde adres als officieel Renault & Dacia dealer in Hellevoetsluis, Zierikzee, Bergen op Zoom en in Goes. En als universeel occasion centrum in Rotterdam, voor onderhoud, reparatie en verkoop van alle merken jonge gebruikte auto’s.

Wij hopen u als bestaande of als nieuwe klant terug te zien op één van onze vestigingen!