Dacia DOKKER VAN

Vanaf€ 9.040,-


Hij is zakelijk, net als u!

Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen zich op… Bijvoorbeeld, voor de prijs van een 2,5 m³ biedt hij u 3,3 m³ laadvolume. Hij is een echte professional. En op het gebied van prestaties doen de dCi 75 en 90 pk dieselmotoren niet onder voor deze van de concurrenten. Als echte compagnon, dragen zijn technologische uitrusting en slim ontworpen interieur voor een groot deel bij aan uw comfort. Én, Dacia verplicht zich, dat zijn betrouwbaarheid en robuustheid overtuigend zullen zijn!

Grote kwaliteiten openen zich

De Dokker Van beantwoordt aan al uw behoeften wat betreft belading en toegankelijkheid. Om het u gemakkelijk te maken alle voorwerpen eenvoudig in te laden, beschikt de Dokker Van standaard over een zijschuifdeur rechts met een laadbreedte van 703 mm, de breedste in de markt. De zeer praktische a-symmetrische achterdeuren bieden een brede toegang van 1,08 meter. Op deze punten opent zich de ware compagnon, het is echt een goed stuk gereedschap!

Laadvolume, waar u wat aan heeft!

Is de laadcapaciteit bepalend voor u? Dacia heeft dit begrepen en ziet het groot met de Dokker Van. Een laadvermogen van 750 kg*, een laadvolume van 3.3 m3, een laadhoogte van 1,27 meter. De Dokker Van heeft uw zakelijke behoeften perfect geïntegreerd. Zijn laadruimte is uitgerust met 8 bevestigingsogen op de laadvloer om de meest kwetsbare objecten veilig te fixeren. En voor een onberispelijke laadruimte voor jaren is de Dokker Van leverbaar met een robuuste laadvloer bescherming en zijwandbekleding. De Dacia Dokker Van past zich aan uw wensen aan. Standaard is hij uitgerust met een volledig tussenschot met raam. Zijn zijschuifdeur en achterdeuren kunnen met of zonder ramen worden uitgevoerd. Dit alles om u dagelijks werk te vergemakkelijken!

* Bij de Ambiance uitvoering

Capaciteit, zich aan te passen aan al uw verwachtingen

Voor optimale belading in alle omstandigheden, heeft de Dokker Van standaard een zijschuifdeur rechts. Een unieke eigenschap in dit segment. Een zijschuifdeur links is optioneel leverbaar. De achterdeuren kunnen 180 graden worden geopend, om zo een optimale toegang te krijgen tot de praktische laadruimte. Het laden van grote objecten wordt hierdoor eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. De Dokker Van speelt in op uw vervoerswensen, zodat u zich op uw werk kunt richten.

Modern en doeltreffend

Een doeltreffende maar simpele technologie om te gebruiken, dat is wat de Dokker Van voor ogen heeft voor u om het rijden gemakkelijker en comfortabeler te maken. Omdat hij van deze tijd is, beschikt de Dokker Van over een voertuigstabiliteit systeem ESC, parkeersensoren* en cruisecontrol*. Voor uw comfort, profiteert u van een doeltreffende airconditioning* in alle seizoenen. Om u rit altijd efficiënt en aangenaam te maken, beschikt de Dokker Van over het multimediasysteem Media Nav*, geïntegreerd in het dashboard met een groot 7 inch (18 cm) touchscreen. Met een intuïtieve bediening, omvat dit systeem een radio en bluetooth® technologie om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te luisteren. De GPS navigatie kan in 2D of 3D birdview worden weergegeven. De USB en Jack aansluiting evenals de stuurbediening maakt de bediening van de apparatuur compleet. In de cabine zitten verscheidene opbergvakken: hoog bij het dak**, op het dashboard, met de mogelijkheid uw laptop of A4 documenten op te bergen. En in de portieren kunt u zelfs een grote fles water plaatsen. Welkom aan boord!

* Optie
** Standaard op Ambiance uitvoering

Betrouwbaar onder alle omstandigheden

Trouw aan de waarden van Dacia, is de Dokker Van een robuuste en betrouwbare bedrijfswagen. De fabricage, zoals zijn mechanische onderdelen waaruit hij bestaat, is aan zware tests onderworpen (volgens een veeleisende checklijst aangepast aan bedrijfswagens). Er zijn 1,9 miljoen testkilometers gereden, vooral om de remmen en vering af te stemmen op ieder type weg en alle klimatologische omstandigheden. Zijn motoren, afkomstig van de Renault groep, hebben sinds vele jaren hun betrouwbaarheid bewezen. Onder alle omstandigheden kunt u rekenen op uw Dokker Van.

Dynamisch en efficiënt… een echte pro!

Laag brandstofverbruik, lage C02 uitstoot: de Dokker Van beschikt over optimale prestaties, is efficiënt in gebruik en heeft lage gebruikskosten. Zonder het gebruik van dure en complexe technologieën, bereikt de Dokker Van een zeer laag brandstofverbruik en een minimale uitstoot. De dieselmotoren, leverbaar als krachtige 75 of 90 pk, hebben een laag brandstofverbruik van slechts 4,5 l/100 km*. De benzine variant is een betrouwbare Euro6 MPI motor met 102 pk en Stop & Start functie. En verder, de Dacia services maken het mogelijk uw budget optimaal te beheren en in alle rust te rijden. Dacia biedt u onderhoudscontracten en verlengde garantie met een dekking en duur die aan uw behoeften zijn aangepast. Dacia geeft standaard 3 jaar/100.000 km garantie** op de Dokker Van. Nog een eenvoudige reden om voor de zekerheid van een Dacia bedrijfswagen te kiezen.

* Gecombineerd verbruik gehomologeerd volgens de geldende regelgeving.
** Welke het eerst komt.

De getoonde prijzen zijn EXCLUSIEF BTW!

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Dacia Dokker van met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Dacia Dokker van direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Dacia Dokker van nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geteste betrouwbaarheid

Dacia garandeert langdurige betrouwbaarheid van zijn auto’s en wint daarmee het vertrouwen van zijn klanten. Dacia test zijn auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens klassieke tests op testbanken in de fabriek uit te voeren, worden de nieuwe auto’s aan extreme tests in realistische omstandigheden onderworpen.

Garantie

Garantie Dacia geeft op al haar nieuwe personenauto’s, vanaf de datum van aflevering, standaard 3 jaar fabrieksgarantie of tot 100.000 kilometer, hetgeen het eerst wordt bereikt. De Daciadealer geeft 1 jaar garantie op alle reparaties die hij uitgevoerd en gefactureerd heeft. Dacia geeft op al haar personenauto’s 6 jaar plaatwerkgarantie en 2 jaar lakgarantie.

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions