Espace

nu met extra voordeel!€1.800,-

Renault Espace Nu met extra voordeel

Je rijdt de Espace al vanaf € 51.390

  • In 5 stappen de waarde van uw auto berekenenu ontvangt een gratis inruilvoorstel voor deze Espace

    Kies uw gewenste uitvoeringWij hebben 4 uitvoeringen met extra voordeel op voorraad. Welke kiest u?

  • Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Gratis offerte

Deze Espace uitproberen?Kom snel een overtuigende proefrit maken!

Plan een proefrit

Renault Espace uitvoeringen Welk model past het best bij u? Bekijk de 3 verschillende Espace uitvoeringen en maak uw keus!

De Renault Espace

Renault heeft de Espace een volledige make-over gegeven. Met een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven personen en voorzien van de nieuwste technologieën is de Espace de ideale familieauto. Zijn belijning doet denken aan die van een crossover, waardoor de Espace een stoer en robuust uiterlijk krijgt.

Interesse naar de rij ervaring van deze luxe crossover? Kom naar één van onze showrooms voor een overtuigende proefrit. Wilt u alvast weten wat uw inruilauto waard is, vraag dan online een voorstel aan!

Meer informatie over de financieringsmogelijkheden? Dan bespreken we graag de voordelige Renault Flex Choice mogelijkheden met u.

Vanafprijs betreft de Renault ESPACE Energy dCi 130 Zen incl € 1.300,- registratiepremie. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs.Deze actie is geldig t/m 3 september 2018 voor orders met uiterste registratiedatum 31 december 2018. Zie actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.

Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 4,4-6,8 l/100 km, resp. 22,7-14,7 km/l. CO2: 116-152 gr./km.

ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto(niet persoonlijk), Recyclingsbijdrage, Registratiekosten, Leges, Lifehammer, € 10,- brandstof