Espace

nu met extra voordeel!€1.800,-

Renault Espace Nu met extra voordeel

Je rijdt de Espace al vanaf € 51.390

  • In 5 stappen de waarde van uw auto berekenenu ontvangt een gratis inruilvoorstel voor deze Espace

    Kies uw gewenste uitvoeringWij hebben 4 uitvoeringen met extra voordeel op voorraad. Welke kiest u?

  • Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

Gratis offerte

Deze Espace uitproberen?Kom snel een overtuigende proefrit maken!

Plan een proefrit

Renault Espace uitvoeringen Welk model past het best bij u? Bekijk de 3 verschillende Espace uitvoeringen en maak uw keus!

Financier deze Renault Espace met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Espace direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

De Renault Espace

Renault heeft de Espace een volledige make-over gegeven. Met een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven personen en voorzien van de nieuwste technologieën is de Espace de ideale familieauto. Zijn belijning doet denken aan die van een crossover, waardoor de Espace een stoer en robuust uiterlijk krijgt.

Interesse naar de rij ervaring van deze luxe crossover? Kom naar één van onze showrooms voor een overtuigende proefrit. Wilt u alvast weten wat uw inruilauto waard is, vraag dan online een voorstel aan!

Meer informatie over de financieringsmogelijkheden? Dan bespreken we graag de voordelige Renault Flex Choice mogelijkheden met u.

Voordeel verschilt per model en uitvoering. Het vermelde voordeel is incl. btw en alleen geldig voor particuliere orders. Check de voorwaarden bij het betreffende aanbod.
Voordeel niet van toepassing op leaseorders. Actie is geldig op klantorders t/m 29 april 2019. Vraag AutoKievit voor meer informatie. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. Schrijf-fouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk voor de verkoopvoorwaarden op renault.nl/verkoopvoorwaarden.

Officiële brandstof- en CO2-gegevens:Min. / max. verbruik: 4,4 – 6,2 l. / 100 km. CO2 116 – 140 g/km.

ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto(niet persoonlijk), Recyclingsbijdrage, Registratiekosten, Leges, Lifehammer, € 10,- brandstof

Onze voorraad Renault Espace

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Espace staan?