Kosteloos onderhoudscontract bij nieuwe Renault Austral

Bij aankoop van een nieuwe Renault Austral ontvangt u tijdelijk kosteloos een onderhoudscontract voor een periode van 3 jaar met een maximum kilometrage van 50.000.

Renault Austral interieur

Nieuwe RENAULT AUSTRAL E-TECH HYBRID

De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV is het boegbeeld voor efficiency: krachtige acceleratie, indrukwekkende stabiliteit en dat allemaal bij een gering brandstofverbruik. 4Control advanced * maakt het rijden aangenaam en veilig. In de stad zorgt het systeem voor een voorbeeldige manoeuvreerbaarheid door het bieden van een draaicirkel van een schamele 10.1 m. Exclusieve E-Tech full hybrid technologie dankzij de F1® ervaring van Renault. In stedelijke gebieden rijdt hij volledig elektrisch zonder geluid, en het opladen van de batterij geschiedt door afremmen en uitrollen; de auto wordt niet aan het stopcontact of oplaadpaal opgeladen. De mild hybrid advanced 130 heeft een 48V systeem en helpt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren om zo de CO2 uitstoot te verminderen: ook deze missie is geslaagd.

* afhankelijk van de uitvoering

Aanvraagformulier

km

Disclaimer

Bij aankoop van een nieuwe Renault Austral kan de particuliere klant kosteloos een onderhoudscontract afsluiten voor een periode van 3 jaar met een maximum van 50.000 kilometer. De actieperiode loopt van 6 januari 2023 tot en met 31 maart 2023 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2023 of uiterlijk maand volgend op maand binnenkomst bij AKD > 28 juni 2023. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de auto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. 

 

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf