Master Krachtig voorkomen, oerdegelijke inborst

Kopen vanaf € 34.006,-

Offerte aanvragen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financier deze Renault Master met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Master direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Master nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Modern lijnenspel

De Renault Master is gemoderniseerd. Het lijnenspel is nu nog dynamischer. Benieuwd wat dit design doet voor uw bedrijfsimago?

Zelf aan de slag?

Stel de Renault Master zelf samen. Met meer dan 350 versies kunt aan al uw wensen voldoen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Altijd verbonden

Ue smartphone, tablet en laptop integreren naadloos in de cabine van de Renault Master. U tovert uw bedrijfswagen dus makkelijk om tot comfortabel kantoor.

Veiligheid voorop

Dankzij de laatste technologieën, zoals het Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP), Extended Grip en adaptive control, rij je met totale gemoedsrust.

Voor elke ondernemer

Of u nu elektricien, schilder, stukadoor of betonvlechter bent; Renault biedt passende bedrijfswagens voor iedere vakman. De vakman die expert is in zijn werk moet kunnen vertrouwen op zijn bedrijfswagen.

Echte ondernemers gaan snel naar AutoKievit
Ziet u direct dat dit een uitstekend aanbod is? Wilt u meer weten over de verschillende Renault Bedrijfswagens of de financiering? Bel voor een afspraak of kom eens langs in onze showroom. We praten u graag helemaal bij. U bent van harte welkom.

De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten,nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Min. / max. verbruik: 6,8 – 9,5 l. / 100 km. CO2 249 g/km.

Bent u benieuwd hoeveel fiscaal voordeel u kunt krijgen, neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs van de zakelijke markt!

Renault MASTER voorraad