Master

0,9% financial lease, voordeel tot€6.000,-

Renault Master Krachtig voorkomen, oerdegelijke inborst

U rijdt hem al vanaf €21.690,00

  • In 5 stappen de waarde van uw auto berekenenu ontvangt een gratis inruilvoorstel voor deze Master

  • Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Deze Master privé leasen?U regelt een volle tank, wij regelen de rest.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Private lease Gratis offerte

Deze Master uitproberen?Kom snel een overtuigende proefrit maken!

Plan een proefrit

De Renault Master

Modern lijnenspel

De Renault Master is gemoderniseerd. Het lijnenspel is nu nog dynamischer. Benieuwd wat dit design doet voor je bedrijfsimago?

Zelf aan de slag?

Stel de Renault Master zelf samen. Met meer dan 350 versies kun je aan al je wensen voldoen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Altijd verbonden

Je smartphone, tablet en laptop integreren naadloos in de cabine van de Renault Master. Je tovert je bedrijfswagen dus makkelijk om tot comfortabel kantoor.

Veiligheid voorop

Dankzij de laatste technologieën, zoals het Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP), Extended Grip en adaptive control, rij je met totale gemoedsrust.

Voor elke ondernemer

Of je nu elektricien, schilder, stukadoor of betonvlechter bent; Renault biedt passende bedrijfswagens voor iedere vakman. De vakman die expert is in zijn werk moet kunnen vertrouwen op zijn bedrijfswagen. Ben je toe aan een nieuwe bedrijfswagen, loop dan tijdens de Bedrijfswagendagen binnen bij de AutoKievit, partner van vakmensen.

Extra voordeel tijdens de Bedrijfswagendagen

Tot en met 17 februari profiteer je als vakman van extra voordeel. Bij aanschaf van een nieuwe Renault MASTER kan jouw voordeel oplopen tot € 5.000,-*. Daarnaast ligt er een accessoirecheque van € 400,-**. Te gebruiken om jouw nieuwe MASTER te voorzien van bijvoorbeeld een imperiaal, laadruimtebekleding of sidebars en bumperbescherming. Kijk op renault.nl/bedrijfswagendagen voor de actievoorwaarden.

Liever een vast leasebedrag per maand? Ontdek Flex Financial Lease

Bij aanschaf van een nieuwe MASTER in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, financier je al tegen 0% rente met Flex Financial Lease. Dit alles voor één vast maandbedrag al vanaf € 178,- per maand***. Je rijdt al een Renault bedrijfswagen vanaf € 99,- per maand*** exclusief onderhoudscontract en verlengde garantie***.

Echte ondernemers gaan snel naar AutoKievit
Ziet u direct dat dit een uitstekend aanbod is? Wilt u meer weten over de verschillende Renault Bedrijfswagens of de financiering? Bel voor een afspraak of kom eens langs in onze showroom. We praten u graag helemaal bij. U bent van harte welkom.

De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten,nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Min. / max. verbruik: 6,8 – 9,5 l. / 100 km. CO2 249 g/km.