0,9% Flex Financial Lease
Kangoo Compacte alleskunner

Kopen vanaf € 14.040,-
Private Lease € 100,- p.m.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financier deze Renault Renault Kangoo met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Renault Kangoo direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Nu tot wel €4.600,- extra voordeel inclusief laadruimte pakket!

Liever een vast leasebedrag per maand? Ontdek Flex Financial Lease
Bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, financier je al tegen 0,9% rente met Flex Financial Lease. Dit alles voor één vast maandbedrag al vanaf € 125,-. Je rijdt al een Renault Bedrijfswagen vanaf € 100,- per maand.

 

Een bedrijfswagen met stijl

Smaakvol toch, het nieuwe design van de Renault Kangoo? Met deze bedrijfswagen kom je bij iedere opdrachtgever goed voor de dag.

Gemak voor elk bedrijf

Met de Renault Kangoo neem je alles mee wat je maar wilt. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Welke versie past het best bij jou?

De kracht van de KANGOO

Met zijn nieuwe motoren is de Renault Kangoo momenteel de zuinigste auto in zijn segment. Dat betekent: nog betere prestaties.

Voor elke ondernemer

Of je nu elektricien, schilder, stukadoor of betonvlechter bent; Renault biedt passende bedrijfswagens voor iedere vakman. De vakman die expert is in zijn werk moet kunnen vertrouwen op zijn bedrijfswagen. Ben je toe aan een nieuwe bedrijfswagen, loop dan tijdens de Bedrijfswagendagen binnen bij de AutoKievit, partner van vakmensen.

Echte ondernemers gaan snel naar AutoKievit
Ziet u direct dat dit een uitstekend aanbod is? Wilt u meer weten over de verschillende Renault Bedrijfswagens of de financiering? Bel voor een afspraak of kom eens langs in onze showroom. We praten u graag helemaal bij. U bent van harte welkom.

De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Min. / max verbruik: 4,3 – 6,4 l. / 100km. CO2 112 – 144 g/km.