Renault GRAND SCÉNIC

Vanaf€ 32.590,-


De nieuwe GRAND SCENIC: de MPV opnieuw uitgevonden

Autorijden is fantastisch – in het nieuwe, post-MPV-tijdperk óók voor gezinnen. In de nieuwe generatie Scénic vindt u overal innovatie. Of het nu het volledig vernieuwde, verleidelijke design is, of het ingenieuze, flexibele interieur dat kan worden aangepast aan de behoeften van het gezin. Of de toepassing van de nieuwste technologieën van Renault, voor nog meer comfort, rust en connectiviteit tijdens het rijden. Om aan de behoeften van het gezin van vandaag en morgen te voldoen, heeft Renault de Scénic en de Grand Scénic opnieuw uitgevonden.

Opvallend modern

Originaliteit en nieuwe ideeën zitten in het DNA van de nieuwe Scénic en Grand Scénic. Ze hebben een vernieuwend uiterlijk, met grensverleggende proporties en standaard 20” ‘tall & narrow’-wielen. De lage rolweerstand daarvan zorgt voor een laag brandstofverbruik. Renault biedt keus uit een complete lijn wielen, zoals de Exception Aerodesign met ‘add-ons’ die zorgen voor aerodynamische looks. Dankzij de tweekleurige afwerking komende nieuwe vormen van de twee nieuwe MPV’s optimaal tot hun recht. De koplampen met C-vormige dagrijverlichting zijn in een aantal uitvoeringen uitgerust met de ‘LED PURE VISION’-techniek. En wat de achterlichten betreft: die zorgen dankzij de ‘Edge Light’-techniek voor een 3D-effect. Wat je noemt een onderscheidend lichtdesign.

Familiesuite

Om het voor de passagiers en de bestuurder zo aangenaam mogelijk te maken, komen de nieuwe Scénic en Grand Scénic met talloze slimme voorzieningen. Het panoramische glazen dak biedt volop licht in het interieur – dat in de Grand Scénic met zijn zeven zitplaatsen nog ruimer is. En daar zijn nog talloze andere zaken te vinden die het autorijden gemakkelijk maken: Renaults One-touch folding modulariteit bijvoorbeeld, waarmee met slechts één druk op het touchscreen van het R-LINK 2 Multimedia- en navigatiesysteem (of via de bediening in de bagageruimte) de achterstoelen zijn neer te klappen. Daarmee ontstaat een vlakke laadvloer waarop de bagage eenvoudig kan worden ingeladen. De achterbank (2/3–1/3 gedeeld) met zijn afzonderlijke zitplaatsen is verschuifbaar voor een optimaal gebruik van de interieurruimte.

*Genoemde prijs is inclusief afleverkosten. ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk), Recyclingsbijdrage, Registratiekosten, Leges, Lifehammer, € 10,- brandstof

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Renault Grand SCÉNIC met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Grand SCÉNIC direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Grand SCÉNIC nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voornaamste afmetingen
Totale lengte 4634 mm
Hoogte met bagageklep open, onbeladen 2062 mm
Totale breedte met buitenspiegels 2128 mm
Totale inhoud bagageruimte 5/7 stoelen (VDA-norm) 533/189 dm³

renault-grand-scenic-rfa-ph1-dimensions-001

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers