Renault MéGANE BUSINESS

Vanaf€ 22.264,-


De nieuwe Mégane: Een shot adrenaline

De nieuwe Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen. Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de Mégane u uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven. Adrenaline verzekerd. Passie laat zich niet opleggen. Die beleeft u.

Ongekend rijplezier

Met zijn dynamische uitstraling, optimale bestuurderspositie en sportieve pedalen biedt de nieuwe Renault Mégane het ultieme rijplezier. Dankzij de 4CONTROL-technologie zorgen de vier sturende wielen voor wendbaarheid en ongekende souplesse. De ophanging, afkomstig uit de stal van Renault Sport, doet de rest. Flauwe of scherpe bochten, of zelfs haarspeldbochten: de wegligging is nauwkeurig en de wendbaarheid indrukwekkend. De nieuwe Renault Mégane geeft passie een nieuwe dimensie.

Hightechbeleving

Neem plaats. Alles is aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. De digitale teller voor u geeft in kleur de door u gekozen rijstijl weer. Pontificaal op de middenconsole bevindt zich het grote 8,7” R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem in portrait formaat, klaar om als copiloot te fungeren. Voor u verschijnen meldingen op de inklapbare head-up display. Achter het stuur, bij uw vingertoppen, bevinden zich twee flippers waarmee u razendsnel kunt schakelen. De Renault Sport-sfeer zorgt voor intense sensaties. Start de motor!

Neem de controle over alle functies op de indrukwekkende bestuurdersplaats

Wanneer u plaatsneemt in de nieuwe Renault Mégane, wordt u onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. De bestuurdersplaats is uitgerust met een combinatie van intuïtieve technologie die uniek is in het segment. Dankzij Renault Multi-Sense® kunt u door middel van een enkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details personaliseren. We hebben overal aan gedacht om u buitengewone momenten te laten beleven. Klaar om plaats te nemen achter het stuur?

Ervaar het gemak van de head-up display in kleur

Het inklapbare head-up display in kleur geeft binnen uw blikveld nuttige informatie weer op het gebied van: snelheid, navigatie, rijhulpsystemen… allemaal geïntegreerd zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Deze uit de luchtvaartindustrie afkomstige technologie maakt het verschil, zowel voor uw veiligheid als voor uw comfort.

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

  • Renault-Mégane-&-Mégane-estate

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
*Genoemde koopprijs is een vanafprijs exclusief BTW en inclusief afleverkosten.
ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk),  Recyclingsbijdrage,  Registratiekosten,  Leges,  Lifehammer,  € 10,- brandstof

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers