Renault MéGANE

Vanaf€ 30.090,-


De nieuwe Mégane: Een shot adrenaline

De nieuwe Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen. Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de Mégane u uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven. Adrenaline verzekerd. Passie laat zich niet opleggen. Die beleeft u.

Ongekend rijplezier

Met zijn dynamische uitstraling, optimale bestuurderspositie en sportieve pedalen biedt de nieuwe Renault Mégane het ultieme rijplezier. Dankzij de 4CONTROL-technologie zorgen de vier sturende wielen voor wendbaarheid en ongekende souplesse. De ophanging, afkomstig uit de stal van Renault Sport, doet de rest. Flauwe of scherpe bochten, of zelfs haarspeldbochten: de wegligging is nauwkeurig en de wendbaarheid indrukwekkend. De nieuwe Renault Mégane geeft passie een nieuwe dimensie.

Hightechbeleving

Neem plaats. Alles is aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. De digitale teller voor u geeft in kleur de door u gekozen rijstijl weer. Pontificaal op de middenconsole bevindt zich het grote 8,7” R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem in portrait formaat, klaar om als copiloot te fungeren. Voor u verschijnen meldingen op de inklapbare head-up display. Achter het stuur, bij uw vingertoppen, bevinden zich twee flippers waarmee u razendsnel kunt schakelen. De Renault Sport-sfeer zorgt voor intense sensaties. Start de motor!

Neem de controle over alle functies op de indrukwekkende bestuurdersplaats

Wanneer u plaatsneemt in de nieuwe Renault Mégane, wordt u onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. De bestuurdersplaats is uitgerust met een combinatie van intuïtieve technologie die uniek is in het segment. Dankzij Renault Multi-Sense® kunt u door middel van een enkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details personaliseren. We hebben overal aan gedacht om u buitengewone momenten te laten beleven. Klaar om plaats te nemen achter het stuur?

Ervaar het gemak van de head-up display in kleur

Het inklapbare head-up display in kleur geeft binnen uw blikveld nuttige informatie weer op het gebied van: snelheid, navigatie, rijhulpsystemen… allemaal geïntegreerd zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Deze uit de luchtvaartindustrie afkomstige technologie maakt het verschil, zowel voor uw veiligheid als voor uw comfort.

*Genoemde prijs is inclusief afleverkosten. ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk), Recyclingsbijdrage, Registratiekosten, Leges, Lifehammer, € 10,- brandstof

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Renault Mégane met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Mégane direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Mégane nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Nieuwe Renault MEGANE: 5* in de test van EURONCAP 2015

De EURONCAP-test beoordeelt voertuigveiligheid op 4 punten: de bescherming van kinderen, de bescherming van volwassenen, de bescherming van voetgangers en de bijdrage van de rijhulpsystemen aan de veiligheid. Het betreft de referentietest in Europa, hierin heeft de nieuwe MEGANE de maximaal haalbare score van 5* gekregen.  Om uw trajecten nog veiliger te maken hebben onze ingenieurs de meest recente technologische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid aan boord gebruikt voor de uitrusting. Met zijn uitrusting uit een hoger segment helpt de MEGANE u beter waar te nemen, beter te anticiperen en beter te beschermen. Dankzij de focus op techniek om u tijdens de rit bij te staan, zal niets uw reis nog verstoren.

Lane Departure Warning

De nieuwe MEGANE biedt u een breder blikveld en verhoogt de veiligheid dankzij een camera en Lane Departure Warning: vanaf 70 km/u wordt u door middel van een visueel- en geluidssignaal gewaarschuwd wanneer u onbedoeld een doorgetrokken of onderbroken wegmarkering overschrijdt. Deze functie helpt om het onbedoeld verlaten van de rijstrook te voorkomen, met name op monotone trajecten. 

Parkeren is een fluitje van een cent met Easy Park Assist

Inparkeren in een handomdraai met het optionele Easy Park Assist-systeem! Dankzij de sensoren aan de voor-, achter- en zijkant van uw nieuwe Renault Mégane beschikt u over een 360° bescherming rondom het voertuig. Het systeem helpt u het soort parkeerplek te herkennen (parallel, schuin, haaks), meet de beschikbare ruimte en voert de manoeuvre voor u uit. U hoeft alleen maar te schakelen, te remmen en het gaspedaal te bedienen.

Beter zicht met de LED PURE VISION koplampen

Profiteer van optimaal zicht, zelfs ‘s nachts. Het witte licht dat de full LED-technologie produceert, is vergelijkbaar met daglicht en biedt een verlichting die 20% krachtiger is dan die van traditionele halogeenlampen.

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers