Renault TALISMAN BUSINESS

Vanaf€ 27.893,-


Prachtige momenten in het vooruitzicht

Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur maken de Talisman tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten.

Afspiegeling van een sterke persoonlijkheid

Elk detail weerspiegelt zijn persoonlijkheid. Het design van de Renault Talisman blinkt uit in elegantie door zijn 19“ lichtmetalen wielen en de finesse van het chroom op de flanken. Het design van de verlichting combineert de intense blik van de LED Pure Vision-koplampen met het onderscheidende karakter van de opvallend vormgegeven dagrijverlichting. De Renault Talisman is voorzien van vele details die zijn krachtige en moderne karakter onthullen.

Uw beleving gaat nog verder

Met de Talisman op weg naar een wereld vol innovaties. Dankzij het exclusieve MULTI-SENSE®-systeem kiest u de rijbeleving die past bij uw stemming. Neem strakke bochten met het 4CONTROL®-chassis in combinatie met de  Electronic Damper Control: uniek in het segment.  Bedien de belangrijkste functies van uw Talisman vanaf het grote scherm van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem. Voel de unieke muzikale emotie van het Bose® Surround-systeem. Met de Renault Talisman is elke bestemming een aanleiding voor nieuwe sensaties.

Personaliseer uw rijbeleving

Neem het stuur in handen en beleef de intensiteit van autorijden op maat. De ergonomie van de bestuurdersplaats is volledig op u afgestemd. De bediening van de MULTI-SENSE® bevindt zich binnen handbereik op de middenconsole. Al naar gelang de door u geselecteerde modus verandert uw omgeving: van de weergave op het dashboard tot de ambianceverlichting en de activering van de massagestoelen. Op het grote 8,7” portrait scherm bedient u, net zo eenvoudig als op een tablet thuis, alle technologie aan boord. Plezier heeft voorrang in de Renault Talisman.

Uw nieuwe comfortzone

Ontdek het luxe en ruime interieur dat de bestuurder en passagiers alle ruimte en comfort biedt.  De  elektrisch verwarmbare voorstoelen met massagefunctie en ventilatie nodigen u uit tot vervoer in business class-stijl. Achterin heeft u veel hoofd- en beenruimte.

Oog voor detail

Elk detail in het interieur is gericht op uw comfort. Het dashboard is voorzien van elegante sierstiksels. In de ergonomisch vormgegeven middenconsole heeft u alle technologie van de auto binnen handbereik. De sobere lijnen van het design zorgen voor een serene atmosfeer. Rijd ontspannen, rijd Renault Talisman.

Het Visio Systeem staat voor u op scherp

Het Visio Systeem helpt u als een echte bijrijder. Dit systeem verhoogt de veiligheid dankzij een camera die aan de bovenzijde van uw voorruit is geplaatst en over drie verschillende functies beschikt:
– Waarschuwing voor te hoge snelheid met Traffic Sign Recognition. Het Visio Systeem leest de verkeersborden en het systeem verwerkt de gegevens (regen, wegwerkzaamheden, enz.) in het navigatiesysteem. U krijgt informatie waarmee u uw rijstijl aan kunt passen aan de gevaren in de omgeving.
– Lane Departure Warning. Het Visio Systeem waarschuwt u als u uw rijbaan verlaat zonder dat de richtingaanwijzer is geactiveerd.

– Grootlichtassistent. Het Visio Systeem schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht en past de lichtsterkte van uw Renault Talisman aan de situatie aan waarin u terechtkomt. U schakelt automatisch over op het dimlicht als u de bebouwde kom binnenrijdt of als u een ander voertuig nadert.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

  • Renault-Talisman-sedan-&-estate

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safe Distance Warning

Het Safe Distance Warning systeem waarschuwt u wanneer u te dicht op het voertuig voor u rijdt. Wanneer er bij een risico op een botsing niet wordt gereageerd of niet voldoende wordt afgeremd, treedt het Active Emergency Braking System automatisch in werking.

Blind Spot Warning

U hoeft niet meer bang te zijn voor dode hoeken. Via sensoren aan de zijkant van de voor- en achterbumpers van de Renault Talisman kan het systeem voertuigen detecteren die in uw dode hoek komen. De indicators op de buitenspiegels waarschuwen u dan via een lichtsignaal.

Het hoogste niveau van veiligheid voor uw kinderen

Dankzij de twee ISOFIX-bevestigingen, die compatibel zijn met de nieuwe standaard i-Size, plaatst u gemakkelijk twee baby- of kinderzitjes van de allernieuwste generatie achter in uw Renault Talisman. Zo zitten uw kinderen goed en veilig tijdens de reis. U kunt drie standaard kinderzitjes zonder ISOFIX-bevestiging plaatsen dankzij de drie veiligheidsgordels.

R-Link 2, tot in de details te personaliseren

Beleef de weg op een andere manier met R-Link 2. Met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface kunt u ieder onderdeel in de Renault Talisman beheren en personaliseren. Kies de kleur van de ambianceverlichting, de informatieweergave en de stijl om de sfeer aan te passen aan uw rijmodus. U kunt alles instellen om uw omgeving helemaal persoonlijk te maken: de ontvangstpagina, de radio, de navigatie, de klimaatbeheersing of zelfs de stoelen en het Multi-SENSE®-systeem. Er kunnen zes voorkeursinstellingen worden opgeslagen, die u vervolgens met één klik kunt selecteren. Iedere bestuurder beschikt op die manier snel over zijn eigen multimedia-, navigatievoorkeuren of rij-instellingen.

*Genoemde koopprijs is een vanafprijs exclusief BTW en inclusief afleverkosten.
ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk),  Recyclingsbijdrage,  Registratiekosten,  Leges,  Lifehammer,  € 10,- brandstof

 

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers