Renault TALISMAN ESTATE BUSINESS

Vanaf€ 28.976,-


U wordt hartelijk ontvangen

Dankzij de Renault Handsfree Card wordt u herkend door uw Renault Talisman Estate wanneer u nadert en zal hij u hartelijk verwelkomen. De dagrijverlichting gaat aan, de buitenspiegels worden uitgeklapt, de grond wordt verlicht, het interieur wordt verlicht en het multimediascherm heet u welkom. Als u uw bestemming heeft bereikt, gaat de stoel 50 millimeter naar achteren zodat u gemakkelijk uit kunt stappen. U hoeft de deuren niet te vergrendelen wanneer u weggaat, de Renault Talisman Estate doet dit automatisch wanneer u van het voertuig wegloopt.

Geniet van uw bewegingsvrijheid

De ruimte in de Renault Talisman Estate biedt u uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Waardeer de grote middenconsole, de “Business Class”-stoelen en de hoofdruimte. Achterin kunnen uw passagiers comfortabel zitten dankzij de royale beenruimte.

Ontspan in de Talisman Estate

De bestuurdersstoel  heeft een instelbare elektrische massagefunctie, stoelverwarming en -ventilatie. Er kunnen maar liefst 6 gepersonaliseerde ziposities onthouden worden. De massage is instelbaar voor uw rug, lendenen of schouderbladen. Wanneer het erg koud is, verwarmt het stuurwiel uw handen .

Profiteer van veel opbergruimte en zitplaatsen

De ruime , Renault TALISMAN Estate biedt u talrijke opbergruimtes die ingenieus  over het voertuig zijn verdeeld. Alleen al de grote vakken in de deur en het gekoelde vak onder de armsteun* bieden u 25 liter aan opbergruimte De bagageruimte biedt u  572 liter. Of het nu om lange of korte trajecten gaat, de Renault Talisman Estate beschikt over een uitzonderlijk aanpassingsvermogen.

Ontspan, de intelligente klimaatbeheersing regelt alles zelf

Dankzij de hydrometrische sonde treedt het klimaatbeheersingssysteem van de Renault Talisman Estate automatisch in werking wanneer de luchtvochtigheid te hoog is. U zult geen last meer hebben van beslagen ruiten.

Haal gerust adem, de luchtkwaliteitsensor behoedt u voor vervuiling

Bedien het ventilatiesysteem van uw Renault Talisman Estate vanaf uw RLink 2-multimediasysteem. Het systeem filtert microdeeltjes, stof, pollen en tevens de geur van uitlaatgassen. Wanneer er een piek in de luchtverontreiniging wordt gedetecteerd, kan de Renault Talisman Estate automatisch overschakelen op recirculatie om de lucht in het voertuig schoon te houden.

Waardeer de evenwichtige afmetingen

Een krachtig vooraanzicht, het gestroomlijnde profiel, de gespierde schouders en het uitgesproken aanblik maken de Renault Talisman Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen in het voertuig.

Laat u verleiden door het uitgesproken vooraanzicht

Met een vleugje sportiviteit zorgt de Renault Talisman Estate voor passie in het segment. Zijn lichtsignatuur combineert de LED PURE VISION®-technologie met het onderscheidende ontwerp van de “C”-vormige dagrijverlichting. Zijn harmonieuze vormen en zijn grote grille maken het voertuig verleidelijk en dynamisch.

Uw nieuwe comfortzone

Er is veel zorg besteed aan de keuze van de gebruikte materialen in het voertuig en afwerking van de Renault Talisman Estate. Voor uw comfort is veel aandacht besteed aan elk detail. Het interieur, dat is ontworpen rondom een uitgebreide middenconsole en een groot 8,7 inch portrait touchscreen van het online R-LINK 2 tablet, dompelt u onder in een wereld van comfort en technologie.

Het Visio Systeem staat voor u op scherp

Het Visio Systeem helpt u als een echte bijrijder. Dit systeem verhoogt de veiligheid dankzij een camera die aan de bovenzijde van uw voorruit is geplaatst en over drie verschillende functies beschikt:
– Waarschuwing voor te hoge snelheid met Traffic Sign Recognition. Het Visio Systeem leest de verkeersborden en het systeem verwerkt de gegevens (regen, wegwerkzaamheden, enz.) in het navigatiesysteem. U krijgt informatie waarmee u uw rijstijl aan kunt passen aan de gevaren in de omgeving.
– Lane Departure Warning. Het Visio Systeem waarschuwt u als u uw rijbaan verlaat zonder dat de richtingaanwijzer is geactiveerd.

– Grootlichtassistent. Het Visio Systeem schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht en past de lichtsterkte van uw Renault Talisman aan de situatie aan waarin u terechtkomt. U schakelt automatisch over op het dimlicht als u de bebouwde kom binnenrijdt of als u een ander voertuig nadert.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

  • renault-Talisman-interieur
  • Talisman-s-edition

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Safe Distance Warning

Het Safe Distance Warning systeem waarschuwt u wanneer u te dicht op het voertuig voor u rijdt. Wanneer er bij een risico op een botsing niet wordt gereageerd of niet voldoende wordt afgeremd, treedt het Active Emergency Braking System automatisch in werking.

Blind Spot Warning

U hoeft niet meer bang te zijn voor dode hoeken. Via sensoren aan de zijkant van de voor- en achterbumpers van de Renault Talisman kan het systeem voertuigen detecteren die in uw dode hoek komen. De indicators op de buitenspiegels waarschuwen u dan via een lichtsignaal.

Het hoogste niveau van veiligheid voor uw kinderen

Dankzij de twee ISOFIX-bevestigingen, die compatibel zijn met de nieuwe standaard i-Size, plaatst u gemakkelijk twee baby- of kinderzitjes van de allernieuwste generatie achter in uw Renault Talisman. Zo zitten uw kinderen goed en veilig tijdens de reis. U kunt drie standaard kinderzitjes zonder ISOFIX-bevestiging plaatsen dankzij de drie veiligheidsgordels.

R-Link 2, tot in de details te personaliseren

Beleef de weg op een andere manier met R-Link 2. Met de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface kunt u ieder onderdeel in de Renault Talisman beheren en personaliseren. Kies de kleur van de ambianceverlichting, de informatieweergave en de stijl om de sfeer aan te passen aan uw rijmodus. U kunt alles instellen om uw omgeving helemaal persoonlijk te maken: de ontvangstpagina, de radio, de navigatie, de klimaatbeheersing of zelfs de stoelen en het Multi-SENSE®-systeem. Er kunnen zes voorkeursinstellingen worden opgeslagen, die u vervolgens met één klik kunt selecteren. Iedere bestuurder beschikt op die manier snel over zijn eigen multimedia-, navigatievoorkeuren of rij-instellingen.

*Genoemde koopprijs is een vanafprijs exclusief BTW en inclusief afleverkosten.
ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk),  Recyclingsbijdrage,  Registratiekosten,  Leges,  Lifehammer,  € 10,- brandstof

 

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers