Renault Twizy

RENAULT TWIZY E-TECH ELECTRIC

Rijklaar vanaf
€12.490

Renault TWIZY

Het wachten is voorbij. Deze nieuwe elektrisch aangedreven auto verandert VANDAAG NOG uw leven in de stad. De tweezitter biedt bescherming, comfort en maximale bewegingsvrijheid. TWIZY staat voor energie, openheid, plezier en lef. Het innovatieve design geeft een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie. Laat de energie stromen!

Open your mind

U beweegt u op een nieuwe manier door de stad. Dankzij het open ontwerp zit u als bestuurder binnen, maar blijft u in direct contact met uw omgeving, zo mist u niets van wat er buiten gebeurt. Het rijden is volop genieten en een belevenis op zich!

Gemaakt voor de stad

Hij is uniek – en dat geldt zeker ook voor zijn verrassende design. De TWIZY heeft vormen die u nooit eerder heeft gezien. Bepalend voor die vormen is de functie: u bent beschermd, maar behoudt alle vrijheid. De switchblade deuren openen verticaal, wat heel handig kan zijn in drukke straten. En kijk eens omhoog: het panoramisch dak biedt een geweldig uitzicht op de stad.

Altijd parkeerruimte

Waar kan ik parkeren? Het antwoord: overal! Laat u niet langer tegenhouden om te gaan en staan waar u wilt, want hij neemt zo weinig ruimte in dat u altijd wel een parkeerplekje vindt. En u kunt ook de kleding dragen die u wilt, want in de TWIZY zit u droog. Er kan één passagier mee. En bedenk goed wie u uitnodigt, want de knusse ruimte zorgt voor een intieme sfeer.. Dat is de magie van de TWIZY!

Uitvoeringen

Image
Renault Twizy

TWIZY E-TECH electric Life

45
AutoKievit prijs
€12.490
Image
Renault Twizy

TWIZY E-TECH electric Intens

45
AutoKievit prijs
€13.390
Image
Renault Twizy

TWIZY E-TECH electric Life

80
AutoKievit prijs
€13.290
Image
Renault Twizy

TWIZY E-TECH electric Intens

80
AutoKievit prijs
€14.190
Renault Twizy

Personaliseer uw TWIZY!

De TWIZY is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan een panorama dak, speciale velgen, speciale metaallakken en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uw wensen en eisen doorspreken? Kom dan naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Renault Twingo Electric vibes

De TWIZY iets te klein? Ga dan voor de TWINGO Electric!

De Twingo Electric is superslim! Met een actieradius van 190 kilometer WLTP en zelfs 270 kilometer in de WLTP stadscyclus kunt u een hele week rijden zonder laden. Dankzij de instelbare B-modus heeft u de rempedaal in de stad bijna niet meer nodig en haalt u het maximale uit uw actieradius. De Twingo Electric is uitgerust met de slimme Caméléon-lader, waarmee u in de stad altijd op het maximaal beschikbare vermogen kunt laden, tot wel 22 kW. Dit maakt ‘m de meest praktische auto in zijn segment, want geen enkele andere auto kan zo snel AC-laden bij een openbaar laadpunt. Bij een 22 kW-laadpunt is de batterij van de Twingo Electric in slechts dertig minuten tot 80% opgeladen. Zo verliest u geen extra tijd aan het laden en houd u meer tijd over voor leuke dingen!

Gratis taxatie

AutoKievit Hellevoetsluis klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

RENAULT TWIZY E-TECH ELECTRIC
Km