Renault Private lease

MyDrive private lease

MyDrive Renault private lease

Wilt u zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken en wij doen de rest! Na de lease periode levert u uw auto in en u bent weer vrij voor de volgende keuze: kopen, financieren of toch weer leasen.

Profiteer nú van alle voordelen van Renault Private Lease bij AutoKievit!

Wat is Private lease

Met MyDrive private lease rijdt u een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve brandstof.

Als u privé least stelt u zelf de Renault samen. Ook bepaalt u de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kiest u een jaarkilometrage. Dit alles op basis van wat het beste bij u past. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer bij ons in. Zo eenvoudig rijdt u een Renault met AutoKievit Private Lease!

Renault Clio oranje

CLIO

Vanaf €404,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Twingo Electric met laadpunt

TWINGO E-Tech electric

Vanaf €409,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Clio Hybrid

CLIO E-Tech hybrid

Vanaf €474,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Captur

CAPTUR

Vanaf €479,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Captur

CAPTUR E-Tech hybrid

Vanaf €529,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault ZOE

ZOE E-Tech electric

Vanaf €629,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Captur Plug-in hybrid met laadpunt

CAPTUR E-Tech plug-in hybrid

Vanaf €579,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Arkana

ARKANA E-Tech hybrid

Vanaf €579,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Mégane E-TECH Electric

MEGANE E-Tech electric

Vanaf €564,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Renault Austral

AUSTRAL E-Tech hybrid

Vanaf €609,- per maand

(60 mnd, 6.000 km p.jr.)

Zekerheden keurmerk private lease

Keurmerk Private Lease

Dankzij het Keurmerk Private Lease bent u ervan verzekerd dat u bij MyDrive veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Het Keurmerk Private Lease garandeert dat wij voldoen aan een aantal zekerheden die u als consument beschermt. Samen met de Consumentenbond zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Alle leasemaatschappijen met het keurmerk gebruiken dezelfde algemene voorwaarden en moeten aan strenge criteria voldoen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zorgeloos rijden.

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen in het private lease maandbedrag?

De volgende onderdelen zijn inbegrepen in de MyDrive private lease maandbedragen gecommuniceerd op onze website

 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig;
 • premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering);
 • premie van een verzekering of de kosten van het treffen door de leasemaatschappij van een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur of na een kortere periode indien dat in de Aanvullende voorwaarden bepaald is;
Kan ik mijn leasecontract beëindigen voor de afgesproken einddatum?

Het leasecontract kan voor de afgesproken einddatum (schriftelijk) worden opgezegd. U krijgt dan wel te maken met een opzegvergoeding. De opzegvergoeding bedraagt maximaal 50% van de nog resterende leasetermijnen. Wij bepalen de opzegvergoeding op basis van twee methodes, en brengen de voor u voordeligste methode in rekening.

Stel, u heeft een leasecontract afgesloten voor 48 maanden en maximaal 10.000 kilometers per jaar. De leaseprijs is € 300,- per maand. Na 40 maanden wilt u graag het leasecontract beëindigen. De auto heeft tot dan toe gemiddeld 10.000 kilometers per jaar gereden (zoals overeengekomen in het leasecontract).

 • Methode 1: Als het contract niet zou worden beëindigd, had u nog 8 keer de leaseprijs van € 300,- betaald. Dat is € 2.400,-. Omdat u de lease voortijdig wilt beëindigen is de maximale opzegvergoeding 50% over de € 2.400,-, dat is € 1200,-.
 •  
 • Methode 2: Daarnaast kijken we wat de leaseprijs was geweest wanneer u bij aanvang direct een looptijd van 40 maanden had gekozen. Stel dat de leaseprijs bij 40 maanden, € 320,- zou zijn. Dan heeft u 40 maanden, € 20,- per maand (€ 320,- min € 300,-) te weinig betaald, in totaal € 800,-

In dit geval is de tweede methode voor u voordeliger, daarom brengen we een opzegvergoeding van € 800,- in rekening. De opzegvergoeding (en overige openstaande bedragen) moet bijgeschreven staan op ons bankrekeningnummer op de gewenste einddatum (inleverdatum auto), anders loopt het leasecontract door.

Is MyDrive aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Ja. Een Private Lease contract via MyDrive voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease.

Lees meer over het keurmerk op https://www.keurmerkprivatelease.nl/home

Betaal ik een eigen bijdrage bij schade?

De eigen bijdrage voor schade bij aanvang van de leaseperiode bij een niet verhaalbare schade bedraagt € 500,-. 'Niet verhaalbaar' houdt in dat u aansprakelijk wordt geacht voor de toedracht van de ontstane schade. Echter, bij de eerste niet verhaalbare schade berekenen we u slechts 30% van de eigen bijdrage door (€ 150,-).

Bij de tweede niet verhaalbare schade berekenen we u 50% (€ 250,-) door.

Voor alle volgende niet verhaalbare schades gedurende de looptijd van het contract brengen we de volledige eigen bijdrage (€ 500,-) bij u in rekening. Of uiteraard de hoogte van het schadebedrag, wanneer dat lager is dan de eigen bijdrage die van toepassing is.

Het is mogelijk om tegen een kleine maandelijkse bijdrage het eigen risico te verlagen.

Krijg ik een BKR registratie?

MyDrive is vanwege het Keurmerk Private Lease verplicht een registratie te doen bij Bureau Krediet Registratie te Tiel met code OA (Operationele Autolease). Dit bedrag is 100% van uw maandelijkse leaseprijs vermenigvuldigd met de looptijd (in maanden) van uw Private Leasecontract.

Daarnaast is MyDrive verplicht om betalingsachterstanden bij BKR te melden, conform de richtlijnen.

Rekenvoorbeeld BKR Registratie:

De looptijd van uw leasecontract is 36 maanden en uw maandtermijn is € 275,-.

MyDrive registreert bij BKR 36 x € 275,- = € 9.900,-.

Aandachtspunt:

Wanneer u binnen de looptijd van het private lease contract van plan bent een huis te kopen, is een private lease contract van invloed op het te lenen bedrag bij de aanvraag van een hypotheek.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat Renault Financial Services het door u ondertekende leasecontract heeft ontvangen.

Wat kan ik doen als ik ergens ontevreden over ben of een klacht heb?

Uiteraard streven we ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn of een klacht hebben, dan horen we graag hoe we dit kunnen oplossen.

Procedure:

 • Mail uw opmerking of klacht naar info@mydrive.nl, of vul ons contactformulier in.
 • Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op.
 • Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een adequate oplossing te bieden voor uw klacht.

Geschillencommissie:

Het is mogelijk dat u na onze inspanningen nog steeds niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. In dit geval kunt u terecht bij de Geschillencommissie van de Stichting Keurmerk Private Lease.

De contactgegevens zijn:

Geschillencommissie Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Op www.degeschillencommissie.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. U kunt hier ook een klachtenformulier invullen.

*MyDrive Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MyDrive, handelsnaam van Quick Service Kievit B.V. Vanafprijs van de private lease modellen o.b.v. 60 maanden en 6.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. MyDrive Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag onze verkopers voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) is mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden