Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Clio

1.0 TCe 90 Equilibre - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 12.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-887-JT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurZilver metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Renault met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Ook LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. De uitrusting van deze Renault is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

    We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap