Uw mening is belangrijk
Review maken


Verkoop

9.5

Totaal

9.5

Werkplaats

10


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reviews over AutoKievit

Hoekman

2017-01-24 13:44
10
Sales

aanrijding, scade wiel + complete bumper

Mijn complimenten voor de Renault garage te Goes. Kwam voor een kleine vervanging van rubber. Een half uur daarvoor een aanrijding. Schade complete bumper + wiel kapot/beschadigd. Had vakantie een week. Bij terugkomst auto gerepareerd en kapotte delen vervangen. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het rekening houden met de wens van de klant. Had weer het idee zoals lange tijd terug. Indien mogelijk doen wij wat je vraagt en met je wens wordt rekening gehouden.

Succes met en een hartelijke groet,

Lucas Hoekman

Andre

2017-01-24 13:43
10
Sales

onderhoudsbeurt

Weer tevreden na een kleine beurt.
Alles loopt weer zoals het hoort.

Bert

2017-01-24 13:42
10
Sales

apk+klein onderhoud

Uitstekende service, precies op afgesproken tijd klaar en nog netjes gewassen ook.

janssen

2017-01-24 13:42
10
Sales

auto clioi tce eco nicht en day

ik heb gisteren een clio gekocht in goes.
ben zeer tevreden over het gesprek en afwerking…
ga zo door.

janssen

2017-01-24 13:42
10
Sales

nieuwe auto

maandag auto afgeleverd en mevrouw kreeg een mooie bos bloemen.
hartelijk dank hiervoor.

2016-08-29 12:35
10
Sales

Renault Captur

Wij zijn zeer goed ontvangen en ingelicht over de Renault Captur die wij hebben gekocht. Zeer vriendelijk Zal deze garage zeker aanbevelen aan anderen

2016-07-10 12:20
10
Sales

Prima geholpen

Wij zijn prima geholpen zowel bij de verkoop als bij de aflevering hadden na aflevering geen enkele vragen meer een prima bedrijf.

2016-07-04 16:57
10
Sales

Top

Klantvriendelijk, inlevend, de tijd nemend en goed luisterend.

2016-06-28 12:31
10
Sales

Competente dealer

Ik ben blij een nieuwe competente Renault dealer gevonden te hebben!

T.T.

2016-06-26 12:32
8
Sales

Goede ervaring

mijn ervaring is bijzonder goed, direct een kopje koffie of iets anders aanbieden, en toen pas de auto bespreken en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

2016-06-16 12:33
10
Sales

Geen drempel

Prima verkoop advies vriendelijke verkoopadviseur. Werd goed naar onze wensen geluisterd. Er is totaal geen drempel om bij deze dealer naar binnen te stappen.

2016-06-09 12:34
8
Sales

Perfect geholpen

Perfect geholpen en na andere dealers bezocht te hebben zeer correct om in de onderhandeling tot elkaar te komen. Prima reaktie op vragen die ik nadien nog had en een zeer duidelijke uitleg bij overhandigen van de nieuwe auto. Voor mij een bedrijf om aan te bevelen aan andere kopers.

2016-05-30 12:36
10
Sales

Uitstekende ervaring

Vriendelijk en gastvrij ontvangen en alle tijd om mij en mijn vrouw te woord te staan en proefritten te laten maken. Uitstekende ervaring en zeker reden genoeg om vaste klant te worden van Auto Kievit te Goes.

2016-05-11 13:41
8
Sales

Dacia Logan MCV

De medewerker van Autokievit (Goes) stond ons steeds perfect te woord. Al onze vragen werden zeer goed en dus naar volle tevredenheid beantwoord. De aflevering gebeurde ook erg prettig. Dank daarvoor.

2016-04-18 13:35
8
Sales

Nieuw Renault Clio

Hele mooie Clio gekocht, vriendelijk personeel. Helemaal top!

RJH Mom

2016-04-18 14:40
10
Aftersales

APK

Top geholpen in de werkplaats.