Uw mening is belangrijk
Review maken


Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

10


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reviews over AutoKievit

de Geus-Montee

2018-04-10 08:32
10
Sales

Aankoop auto

Al diverse gebruikte auto’s hier gekocht, altijd doelde inruil prijs en prima service.
Eerst in Rotterdam, en nu gingen we kijken voor een gebuikte in Goes.
Door een kortings actie van Renault op nieuwe auto’s hebben we toch gekozen voor een Renault Megane Bose.
Sjoerd (verkoper Renault Goes) neemt de tijd, geeft goede adviezen en dringt niets op. Hij doet alles om aan de wensen van de klant te voldoen.
We hadden ook terug kunnen rijden naar huis en bij een dealer in de buurt een nieuwe auto kunnen bestellen, maar zeker door onze ervaringen in het verleden met aankoop van gebruikt bij auto Kievit en hoe men hier met klanten omgaat hebben wij zonder twijfel gekozen om de nieuwe auto bij Sjoerd in Goes te bestellen.

Jaap Rijstenbil

2018-04-10 08:29
10
Sales

Aftersales

Het was Vrijdagmiddag 30 Maart. Er ging toen een lampje branden van de bandenspanning. De serviceadviseur heeft eerst naar de bandenspanning gekeken. De banden stonden vrij hard, rond 2,8 bar . Moest 2,3 bar zijn! Heeft toen ook de bandenspanningslampje gereset. Hij nam er de tijd voor, want het was best wel druk in de werkplaats. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Auto-Kievit !

Fonny

2018-02-16 07:57
10
Sales

Lekke achterband

Nadat ik getipt werd door voorbijganger, dat ik rechts achter ‘n lege band had.
Nam ik telefonisch contact op met de garage in B op Zoom
En kon direct komen, bij controle bleek niet de band lek te zijn maar èèn indicatie dopje dat de druk van de band aan zou moeten geven.
Na toch veel werk te hebben verricht en ont vangst van ‘n bakje koffie, en het plaatsen van 4 nieuwe dopjes mocht ik zo vertrekken zonder kosten !!

Met vriendelijke dank en nette service chapeau hoor 👍🏻

Jos

2018-02-16 07:57
10
Sales

Captur

Zeer vriendelijk ontvangen. Goede uitleg over kopen nieuwe auto. Denken wel met je mee en geven goed advies. Bij aflevering goede uitleg over de auto. En nog bedankt voor het mooie bosje bloemen. Uitstekende service.

E.

2017-12-18 12:47
10
Sales

bezoek showroom Zierikzee

Of je nu wel of geen auto koopt bij Kievit in Zierikzee, je wordt vriendelijk maar vooral ook eerlijk geholpen. Ze denken met je mee en kijken naar je persoonlijke situatie om tot een goede conclusie te komen. Kortom, een integere autohandelaar….die bestaan ook.

P. Colpaart

2017-12-07 09:48
10
Sales

Captur

Zeer vriendelijk ontvangen bij de aankoop van een gebruikte renault captur. Rustig de tijd nemen/geven. Bij aflevering uitgebreide uitleg en een prachtige bos bloemen ontvangen.
Direct antwoord op vraag via mail. Ga zo door. Niets dan lof.

J.G. Vriens

2017-11-27 09:35
10
Sales

Afspraak maken

Buitengewoon goed te spreken over de service van deze garage. Maar nu toch even mis. Via de mail uitgenodigd tot het maken van een onderhoudsbeurt en wel via de link naar de afsprakenmodule (agenda). Afspraak gemaakt, bevestiging via de mail ontvangen (automatische gegenereerd) en een dag later een mail van de receptie waarin staat dat op de aangemelde datum geen afspraak kan worden gemaakt. Vreemd. Had juist alles geregeld (o.a. via werk), kan nu worden omgezet.

Martin

2017-11-27 09:33
10
Sales

20000 beurt in hellevoetsluis

Geweldig goed ,vriendelijk geholpen

L.Franken

2017-11-27 09:33
10
Sales

Captur

Zeer tevreden over de koop van onze Captur.
Heel goed geïnformeerd door Johan van Middendorp (kievit Bergen op Zoom).
Bij het ophalen van de auto uitgebreide informatie gehad over hoe alles werkt.Top!!

de Jong

2017-11-27 09:32
10
Sales

Aankoop

Via kennis naar AutoKievit ivm Dacia, met grote tegenzin ivm merk en voorkeur Capture.
Daar ik snel een auto nodig had een Dacia gekocht die nog in Zierikzee stond, maar in vergelijkend model gaan zitten en voelde goed. Mede door geweldige verkoopmedewerker tw. Dhr Th. van der Spek zonder aarzeling tot aanschaf gekomen zonder 1 km gereden te hebben. Deze jonge man heeft alles in zich om hoog op de ladder te komen. Ik kocht nl al mijn auto’s in het verleden op benadering van verkoper en niet op merk. Al was het alweer 15 jr geleden dat ik aan nwe aanschaf toe was. Ook de after service geweldig. Over werkplaats kan ik gelukkig nog geen mening geven, maar heb ook volle vertrouwen. Heel tevreden klant

Hoekman

2017-01-24 01:44
10
Sales

aanrijding, scade wiel + complete bumper

Mijn complimenten voor de Renault garage te Goes. Kwam voor een kleine vervanging van rubber. Een half uur daarvoor een aanrijding. Schade complete bumper + wiel kapot/beschadigd. Had vakantie een week. Bij terugkomst auto gerepareerd en kapotte delen vervangen. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het rekening houden met de wens van de klant. Had weer het idee zoals lange tijd terug. Indien mogelijk doen wij wat je vraagt en met je wens wordt rekening gehouden.

Succes met en een hartelijke groet,

Lucas Hoekman

Andre

2017-01-24 01:43
10
Sales

onderhoudsbeurt

Weer tevreden na een kleine beurt.
Alles loopt weer zoals het hoort.

Bert

2017-01-24 01:42
10
Sales

apk+klein onderhoud

Uitstekende service, precies op afgesproken tijd klaar en nog netjes gewassen ook.

janssen

2017-01-24 01:42
10
Sales

auto clioi tce eco nicht en day

ik heb gisteren een clio gekocht in goes.
ben zeer tevreden over het gesprek en afwerking…
ga zo door.

janssen

2017-01-24 01:42
10
Sales

nieuwe auto

maandag auto afgeleverd en mevrouw kreeg een mooie bos bloemen.
hartelijk dank hiervoor.

2016-08-29 12:35
10
Sales

Renault Captur

Wij zijn zeer goed ontvangen en ingelicht over de Renault Captur die wij hebben gekocht. Zeer vriendelijk Zal deze garage zeker aanbevelen aan anderen

2016-07-10 12:20
10
Sales

Prima geholpen

Wij zijn prima geholpen zowel bij de verkoop als bij de aflevering hadden na aflevering geen enkele vragen meer een prima bedrijf.

2016-07-04 04:57
10
Sales

Top

Klantvriendelijk, inlevend, de tijd nemend en goed luisterend.

2016-06-28 12:31
10
Sales

Competente dealer

Ik ben blij een nieuwe competente Renault dealer gevonden te hebben!

T.T.

2016-06-26 12:32
8
Sales

Goede ervaring

mijn ervaring is bijzonder goed, direct een kopje koffie of iets anders aanbieden, en toen pas de auto bespreken en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

2016-06-16 12:33
10
Sales

Geen drempel

Prima verkoop advies vriendelijke verkoopadviseur. Werd goed naar onze wensen geluisterd. Er is totaal geen drempel om bij deze dealer naar binnen te stappen.

2016-06-09 12:34
8
Sales

Perfect geholpen

Perfect geholpen en na andere dealers bezocht te hebben zeer correct om in de onderhandeling tot elkaar te komen. Prima reaktie op vragen die ik nadien nog had en een zeer duidelijke uitleg bij overhandigen van de nieuwe auto. Voor mij een bedrijf om aan te bevelen aan andere kopers.

2016-05-30 12:36
10
Sales

Uitstekende ervaring

Vriendelijk en gastvrij ontvangen en alle tijd om mij en mijn vrouw te woord te staan en proefritten te laten maken. Uitstekende ervaring en zeker reden genoeg om vaste klant te worden van Auto Kievit te Goes.

2016-05-11 01:41
8
Sales

Dacia Logan MCV

De medewerker van Autokievit (Goes) stond ons steeds perfect te woord. Al onze vragen werden zeer goed en dus naar volle tevredenheid beantwoord. De aflevering gebeurde ook erg prettig. Dank daarvoor.

2016-04-18 01:35
8
Sales

Nieuw Renault Clio

Hele mooie Clio gekocht, vriendelijk personeel. Helemaal top!

RJH Mom

2016-04-18 02:40
10
Aftersales

APK

Top geholpen in de werkplaats.