Occasions Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Renault Captur

0.9 TCe 90 Limited
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 30.084 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZD-815-N
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)412 X 178 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    De Renault Captur is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze auto uit 2019 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 30084 kilometer. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder benzinemotor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Deze Renault Captur is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Alle audioknoppen letterlijk onder handbereik: dat kan met de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! De Renault is standaard voorzien van: cruise control, keyless entry, airconditioning, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

    U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap