Occasionfinanciering Renault en meer

 

Occasionfinanciering

AutoKievit occasion

Wat is Flex Choice Occasion?

U heeft een tweedehands auto op het oog maar u houdt liever uw spaargeld achter de hand. Dan is Flex Choice Occasion dé financiering voor u. U rijdt een occasion zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Hoe het werkt?

Stel zelf uw financiering samen en kies of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien kunt u profiteren van een lagere rente op uw lening.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Choice Occasion met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende auto.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Flex Choice Occasion.

Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en het onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw auto én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Alleen bij Renault & Dacia occasions!

Occasionfinanciering

  • Alle merken
  • Financiering zonder services
  • Looptijd: 12 - 60 maanden
  • Kies voor wel of geen aanbetaling
  • Maximale slottermijn is 40%

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 8,9%, een looptijd van max. 60 maanden en zonder aanvullende services. Wenst u een andere vorm van financiering met een langere looptijd? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Afspraak maken met een verkoopadviseur