Occasion financiering Renault en meer

 

Occasion financiering

AutoKievit occasion

Wat is Renault Flex Occasion Essential?

U heeft een tweedehands auto op het oog maar u houdt liever uw spaargeld achter de hand. Dan is Renault Flex Occasion Essential dé financiering voor u. U rijdt een occasion zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Hoe het werkt?

Stel zelf uw financiering samen en kies hoeveel spaargeld u inlegt. Bovendien kiest u zelf de looptijd, en of u wel of geen slottermijn wilt.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Renault Flex Occasion Essential met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende auto.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Renault Flex Occasion Essential.

Occasion financiering

  • Alle merken
  • Financiering zonder services
  • Looptijd: 12 - 60 maanden
  • Kies voor wel of geen aanbetaling
  • Maximale slottermijn is 40%

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 9,4%, een looptijd van max. 60 maanden en zonder aanvullende services. Wenst u een andere vorm van financiering met een langere looptijd? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Afspraak maken met een verkoopadviseur