Auto voorraad Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Dacia Sandero Stepway

1.0 TCe 100 ECO-G Expression - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 5.000 km
    Brandstof LPG
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-052-HV
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofLPG
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)410 X 178 X 158
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een nette en comfortabele auto, deze Dacia Sandero Stepway, hij heeft 5000 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Natuurlijk behoren LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en LPG-installatie ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Dacia Sandero Stepway voorzien van parkeersensoren! Ook regensensor, cruise control, keyless entry, airconditioning, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Ook helpen het hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    Nap