Dacia range

Het Dacia4All financieringsplan

Wat is Dacia4All?

Heeft u een nieuwe Dacia op het oog maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Met Dacia4All heeft u die keuze. Stel nu zelf uw financiering samen en kies of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Kortom: met Dacia4All is er altijd een oplossing die bij jou past.

Hoe werkt Dacia4All?

  • Kies uw Dacia
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

De financieringsmogelijkheden op een rij

Dacia4All 6% Dacia4All 5%   
6% rente 5% rente
Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5% Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5%
Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie
100.000KM, optie om te kiezen voor extra service

Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie
100.000KM, optie om te kiezen voor extra service

Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 60 maanden Looptijd: 24-48 maanden
Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling
Maximale slottermijn 20% Maximale slottermijn 30%

 

*Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering/ financial lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Services

Met de services GarantiePlus en het Dacia onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Dacia én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een Dacia onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 6%, 60 maanden en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Inruilauto

Heeft u een inruilauto, dan kunt deze inzetten als (deel van de) aanbetaling.

Afspraak met een verkoopadviseur