Dacia range

Het Daci-jaaa financieringsplan

Met het nieuwe Daci-jaaa 50% – 50% financieringsplan betaalt u nu de eerste 50% en de andere 50% verspreid over maximaal 3 jaar.

Uw nieuwe Dacia financieren kan vanaf slechts 1,9% rente bij een looptijd van 12 tot 36 maanden.

Er geldt géén maximum te financieren bedrag. De maximale slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto. Bij 12 tot 36 maanden is de maximale slottermijn 40%.

Minder dan 50% aanbetalen, kies Flex Choice

Bij 5,9% rente op een financiering tot 60 maanden heeft u het voordeel dat er geen maximaal te financieren bedrag geldt en er géén aanbetaling noodzakelijk is. Ook hier hangt de maximale slottermijn af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

Onder dezelfde voorwaarden kunt u uw Dacia laten financieren tegen 3,9% rente, wél is het in dit geval verplicht om 2 services mee te financieren.

De financieringsmogelijkheden op een rij

Flex Choice Essential Flex Choice Smart       Flex Choice Premium 50/50 financiering
5,9% rente 4,9% rente 2,9% rente 1,9% rente
Financiering zonder services

Financiering met aanschaf van 1
service: GarantiePlus én 
Renault Onderhoudscontract

Financiering met
aanschaf van 2 services: 
GarantiePlus én 
Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Financiering zonder services
Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 36 maanden
Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Minimale aanbetaling 50%
Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40%

 

*Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering/ financial lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Services

Met de services GarantiePlus en het Dacia onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Dacia én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een Dacia onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 5,9%, een aanbetaling van <50% en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Inruilauto

Heeft u een inruilauto, dan kunt deze inzetten als (deel van de) aanbetaling.

Afspraak met een verkoopadviseur