Dacia AR: de handige en nuttige augmented reality-app

Body

16 juni 2022 | Persbericht

  • Dacia lanceert Dacia AR, de Augmented Reality-app voor iedereen
  • Dacia AR, om het nieuwe gezicht van de Dacia-modellen te ontdekken

Nieuwe kleuren, een nieuw logo en een nieuw embleem voor Dacia Link ... Sinds vanochtend dragen de wagens trots de nieuwe visuele identiteit van het merk op alle Dacia-websites in Europa en ook op de commerciële en reclamedragers.

Europese klanten kunnen het model van hun keuze al ontdekken en configureren, maar we moeten geduld oefenen tot oktober om de wagens te zien. Eerst op het Mondial de l'Automobile in Parijs en daarna ook in het Dacia-netwerk.

Dacia lanceert andermaal een slimme Augmented Reality-app voor smartphones en tablets: Dacia AR.

Dacia augmented reality-app

Met de eenvoudige, speelse en moderne Dacia AR kan je de wagens overal visualiseren, tot op schaal 1, en er zelfs in gaan zitten.

In je garage, op een parkeerterrein, in de straat ... Je hoeft enkel de wagen in de werkelijke omgeving van je keuze te plaatsen. Ernaartoe gaan, errond lopen, instappen, inzoomen op een detail, alles kan!

Het netwerk kan op zijn beurt de app gebruiken om de wagens op een unieke manier te tonen naast de bestaande tools. Dacia AR is ook nuttig wanneer een concessiehouder een klant een model wil voorstellen dat hij niet in zijn showroom heeft. Alle modellen zijn beschikbaar in Dacia AR, en in alle kleuren.

De app is gratis beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Je hebt geen andere uitrusting nodig buiten je smartphone of tablet. Dacia digitaliseert om steeds toegankelijker te worden.

DACIA AR OM HET NIEUWE GEZICHT VAN DE DACIA-MODELLEN TE ONTDEKKEN

Vanaf nu biedt Dacia AR de mogelijkheid om het Dacia-gamma met zijn nieuwe visuele identiteit meer in detail te bekijken en bv. de nieuwe uitrusting te ontdekken op Duster :

  • een nieuwe vorm voor de ventilatieroosters bij wagens met het stuur links
  • de eerste Dacia met elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • automatisch inschakelen van de ruitenwissers

Met de introductie van de nieuwe visuele identiteit worden Media Nav en Media Display op elkaar afgestemd en is de update van de navigatiekaarten nu drie jaar gratis (tegenover vroeger drie maanden).

Tot slot herziet Dacia de namen van zijn afwerkingsniveaus. Naargelang het model en het land telt het gamma tot vier niveaus:

  • Access en/of Essential voor de meest betaalbare versies
  • Expression, voor het middengamma
  • Journey, voor de best uitgeruste versies

Deze nieuwe benamingen blijven trouw aan het DNA van Dacia, dat altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt, ongeacht het afwerkingsniveau.

Met zijn nieuwe visuele identiteit, zijn 100% vernieuwde gamma en zijn nieuwe Augmented Reality-app blijft Dacia zichzelf heruitvinden om zijn aantrekkelijkheid te blijven verhogen.

 

DOWNLOAD DACIA AR (App Store / Google Play) bit.ly/DaciaAR