Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault ZOE

R135 Intens 52 kWh - Koopaccu
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 18.251 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    R-896-FZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurZwart metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)409 X 173 X 156
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a19-08-2022
    Omschrijving

    Renault focust op innovatie en toekomstgericht rijden, in combinatie met elegante styling en krachtige prestaties. Drive for change, noemen ze dat. En terecht. Een elektrische auto is echt niet meer alleen voor korte ritjes. Het rijbereik van deze auto biedt voldoende ruimte voor uw dagelijkse ritten. Daardoor kan het opladen vaak 's nachts gebeuren. Verder is de Renault uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

    In de Renault ZOE heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

    Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    Nap