Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Dacia Spring

Extreme 65pk - Demo € 2.000,- Overheidssubsidie
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 5.000 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-001-GH
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurLichen Kaki
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingKunstleer
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a16-06-2023
    Gewicht935 Kg
    Omschrijving

    Dacia heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbare elektrische auto's. Kiest u voor deze Spring, dan kiest u voor degelijke techniek van topklasse. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Ook 14 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

    Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking
    Garanties
    Nap