Waarom u kiest voor een top occasion van AutoKievit

  • 6 of 12 maanden Top garantie
  • Incl. volle tank en servicebeurt
  • APK-keuring aanwezig
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Vervangend vervoer bij reparatie (24u)
  • Veertien dagen omruil garantie
  • Route Service Pechhulp Nederland

Top occasions voor een scherpe prijs!

Het kopen van een jonge gebruikte auto bij AutoKievit biedt u de meeste zekerheid voor de scherpste prijs. Wij hebben altijd meer dan 500 occasions voor u klaar staan! Naast reinigen en poetsen van de auto, wordt deze ook technisch uitvoerig gecontroleerd. Onze Top occasions staan voor veilig en zorgeloos rijcomfort, zoals onderstaande zekerheden u laten zien.

Kies hiernaast of u een nieuwe auto, occasion of demo auto wilt zoeken. Kies daarna uw gewenste merk en model en zoek de auto van uw dromen! Met meer dan 350 occasions staat er (hopelijk) altijd wel één model voor u tussen.

Dacia actiemodellen

Alle acties bekijken

Dacia modellen

Op zoek naar een nieuwe personenauto of toch liever de sprong naar elektrisch wagen? Of bent u hier vanuit zakelijk oogpunt? Wat u ook zoekt, wij hebben de Dacia oplossing al klaar staan! Bekijk onze modellen.

AutoKievit een vertrouwd adres sinds 1966.

Wij zijn uw vertrouwde adres als officieel Renault dealer in Hellevoetsluis, Zierikzee, Bergen op Zoom en in Goes. En als universeel occasion centrum in Rotterdam, voor onderhoud, reparatie en verkoop van alle merken jonge gebruikte auto's.

Onze klanten geven onze verkoopafdeling een:

9.5

Onze klanten geven onze werkplaats een:

0

Al sinds 1966 zijn we dé Renault dealer in Zeeland e.o. en elke dag zetten wij onze kennis en ervaring in om onze klanten met de beste service, advies én de beste auto uit onze showroom te laten vertrekken. Kom gerust langs en/of zoek direct in onze voorraad auto’s!

Volg ons op social media

Reviews AutoKievit

10

Via kennis naar AutoKievit ivm Dacia, met grote tegenzin ivm merk en voorkeur Capture.
Daar ik snel een auto nodig had een Dacia gekocht die nog in Zierikzee stond, maar in vergelijkend model gaan zitten en voelde goed. Mede door geweldige verkoopmedewerker tw. Dhr Th. van der Spek zonder aarzeling tot aanschaf gekomen zonder 1 km gereden te hebben. Deze jonge man heeft alles in zich om hoog op de ladder te komen. Ik kocht nl al mijn auto’s in het verleden op benadering van verkoper en niet op merk. Al was het alweer 15 jr geleden dat ik aan nwe aanschaf toe was. Ook de after service geweldig. Over werkplaats kan ik gelukkig nog geen mening geven, maar heb ook volle vertrouwen. Heel tevreden klant

de Jong Schrijf een review
25 januari 2018

De nieuwe Dacia Duster

12/6/2017 11:30:00 AM, De nieuwe generatie Dacia Duster – die in september 2017 op de autoshow van Frankfurt (IAA) zij...

Lees meer
16 januari 2017

Dacia introduceert nieuwe range

Bijna volledige Dacia-gamma vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway nu met nieuw i...

Lees meer
16 september 2016

Dacia onthult nieuwe Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV tijdens Autosalon van Parijs

Dacia grijpt de Autosalon van Parijs aan om – in een jaar van recordverkopen – feest te vieren m...

Lees meer