AutoKievit
Financiering


Het Daci-jaaa financieringsplan

Met het nieuwe Daci-jaaa 50% – 50% financieringsplan betaalt u nu de eerste 50% en de andere 50% verspreid over maximaal 5 jaar.

Uw nieuwe Dacia financieren kan vanaf slechts 2,9% rente! De rente is afhankelijk van de gekozen looptijd.

U kunt uw Dacia op diverse wijzen laten financieren:

  • Jaarlijks kostenpercentage van 2,9% bij 12 tot 36 maanden
  • Jaarlijks kostenpercentage van 3,9% bij 48 tot 60 maanden.

In beide gevallen geldt er géén maximum te financieren bedrag. De maximale slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

Wilt u minder dan 50% aanbetalen?

Bij 5,9% rente op een financiering tot 60 maanden heeft u het voordeel dat er geen maximaal te financieren bedrag geldt en er géén aanbetaling noodzakelijk is.
Ook hier hangt de maximale slottermijn af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

Onder dezelfde voorwaarden kunt u uw Dacia laten financieren tegen 3,9% rente, wél is het in dit geval verplicht om 2 services mee te financieren.

Financieringsactie op Bi-Fuel

Ontvang een gratis GarantiePlus-contract op Bi-Fuel modellen!

Services meefinancieren

In alle gevallen kunt u services laten meefinancieren, zoals GarantiePlus en/of MyRevision onderhoud. Met verlengde garantie en een onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten, want die betaalt u gewoon maandelijks.

Inruilauto

Heeft u een inruilauto, dan kunt deze inzetten als (deel van de) aanbetaling.
Vraag direct een inruilvoorstel aan!

Interesse? Neem gerust contact met ons op! Afspraak maken met een persoonlijke verkoopadviseur