Uw mening is belangrijk
Review maken


Verkoop

9.4

Totaal

9.4

Werkplaats

0


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews over AutoKievit

G. Mesland-Boer

2019-04-18 11:32
10
Sales

Reparatie en onderhoud

Wij beoordelen Uw service met onze Dacia Duster en ons persoonlijk met een dikke acht!

Fonny

2018-02-16 07:57
10
Sales

Lekke achterband

Nadat ik getipt werd door voorbijganger, dat ik rechts achter ‘n lege band had.
Nam ik telefonisch contact op met de garage in B op Zoom
En kon direct komen, bij controle bleek niet de band lek te zijn maar èèn indicatie dopje dat de druk van de band aan zou moeten geven.
Na toch veel werk te hebben verricht en ont vangst van ‘n bakje koffie, en het plaatsen van 4 nieuwe dopjes mocht ik zo vertrekken zonder kosten !!

Met vriendelijke dank en nette service chapeau hoor ??

de Jong

2017-11-27 09:32
10
Sales

Aankoop

Via kennis naar AutoKievit ivm Dacia, met grote tegenzin ivm merk en voorkeur Capture.
Daar ik snel een auto nodig had een Dacia gekocht die nog in Zierikzee stond, maar in vergelijkend model gaan zitten en voelde goed. Mede door geweldige verkoopmedewerker tw. Dhr Th. van der Spek zonder aarzeling tot aanschaf gekomen zonder 1 km gereden te hebben. Deze jonge man heeft alles in zich om hoog op de ladder te komen. Ik kocht nl al mijn auto’s in het verleden op benadering van verkoper en niet op merk. Al was het alweer 15 jr geleden dat ik aan nwe aanschaf toe was. Ook de after service geweldig. Over werkplaats kan ik gelukkig nog geen mening geven, maar heb ook volle vertrouwen. Heel tevreden klant

2016-08-29 12:35
10
Sales

Renault Captur

Wij zijn zeer goed ontvangen en ingelicht over de Renault Captur die wij hebben gekocht. Zeer vriendelijk Zal deze garage zeker aanbevelen aan anderen

2016-06-28 12:31
10
Sales

Competente dealer

Ik ben blij een nieuwe competente Renault dealer gevonden te hebben!

T.T.

2016-06-26 12:32
8
Sales

Goede ervaring

mijn ervaring is bijzonder goed, direct een kopje koffie of iets anders aanbieden, en toen pas de auto bespreken en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

2016-06-16 12:33
10
Sales

Geen drempel

Prima verkoop advies vriendelijke verkoopadviseur. Werd goed naar onze wensen geluisterd. Er is totaal geen drempel om bij deze dealer naar binnen te stappen.

2016-06-09 12:34
8
Sales

Perfect geholpen

Perfect geholpen en na andere dealers bezocht te hebben zeer correct om in de onderhandeling tot elkaar te komen. Prima reaktie op vragen die ik nadien nog had en een zeer duidelijke uitleg bij overhandigen van de nieuwe auto. Voor mij een bedrijf om aan te bevelen aan andere kopers.

2016-05-30 12:36
10
Sales

Uitstekende ervaring

Vriendelijk en gastvrij ontvangen en alle tijd om mij en mijn vrouw te woord te staan en proefritten te laten maken. Uitstekende ervaring en zeker reden genoeg om vaste klant te worden van Auto Kievit te Goes.

2016-05-11 01:41
8
Sales

Dacia Logan MCV

De medewerker van Autokievit (Goes) stond ons steeds perfect te woord. Al onze vragen werden zeer goed en dus naar volle tevredenheid beantwoord. De aflevering gebeurde ook erg prettig. Dank daarvoor.

Geen aftersales reviews gevonden.