Waarom u kiest voor een top occasion van AutoKievit

 • 6 of 12 maanden Top garantie
 • Incl. volle tank en servicebeurt
 • APK-keuring aanwezig
 • Gegarandeerde kilometerstand
 • Vervangend vervoer bij reparatie (24u)
 • Veertien dagen omruil garantie
 • Route Service Pechhulp Nederland

Top occasions voor een scherpe prijs!

Het kopen van een jonge gebruikte auto bij AutoKievit biedt u de meeste zekerheid voor de scherpste prijs. Wij hebben altijd meer dan 500 occasions voor u klaar staan! Naast reinigen en poetsen van de auto, wordt deze ook technisch uitvoerig gecontroleerd. Onze Top occasions staan voor veilig en zorgeloos rijcomfort, zoals onderstaande zekerheden u laten zien.

Kies hiernaast of u een nieuwe auto, occasion of demo auto wilt zoeken. Kies daarna uw gewenste merk en model en zoek de auto van uw dromen! Met meer dan 350 occasions staat er (hopelijk) altijd wel één model voor u tussen.

AutoKievit actiemodellen

 • AutoKievit Occasions
  Jong gebruikte Yaris voor een scherpe prijs!

  2016 Yaris nu vanaf € 11.950,-

  Bekijk actie
Alle acties bekijken

AutoKievit een vertrouwd adres sinds 1966.

Wij zijn uw vertrouwde adres als officieel Renault dealer in Hellevoetsluis, Zierikzee, Bergen op Zoom en in Goes. En als universeel occasion centrum in Rotterdam, voor onderhoud, reparatie en verkoop van alle merken jonge gebruikte auto's.

Onze klanten geven onze verkoopafdeling een:

9.5

Onze klanten geven onze werkplaats een:

10

Al sinds 1966 zijn we dé Renault dealer in Zeeland e.o. en elke dag zetten wij onze kennis en ervaring in om onze klanten met de beste service, advies én de beste auto uit onze showroom te laten vertrekken. Kom gerust langs en/of zoek direct in onze voorraad auto’s!

Volg ons op social media

Reviews AutoKievit

10

Mijn complimenten voor de Renault garage te Goes. Kwam voor een kleine vervanging van rubber. Een half uur daarvoor een aanrijding. Schade complete bumper + wiel kapot/beschadigd. Had vakantie een week. Bij terugkomst auto gerepareerd en kapotte delen vervangen. Mijn complimenten voor de snelle afhandeling en het rekening houden met de wens van de klant. Had weer het idee zoals lange tijd terug. Indien mogelijk doen wij wat je vraagt en met je wens wordt rekening gehouden.

Succes met en een hartelijke groet,

Lucas Hoekman

Hoekman Schrijf een review