This is MyDrive!

Genieten van een mooie nieuwe auto voor een vast maandtarief en zonder de zorgen van het onderhoud, financiële verrassingen en andere rompslomp. Dát is wat u wil, dát is wat MyDrive doet: zorgen voor betaalbaar en zorgeloos autorijden. Daar zijn we goed in, daar hebben we plezier in. Zo kunt u een nieuwe, of jong gebruikte auto rijden voor een vast maandbedrag. Zelfs de verzekering en vervangend vervoer zijn inbegrepen in de prijs. u betaalt alleen nog voor de brandstof.

MyDrive is een onderdeel van AutoKievit, u kunt hiervoor terecht bij al onze vestigingen.

MyDrive Private lease

Met private lease bij MyDrive rijdt u een nieuwe of jong gebruikte auto voor een vast maandbedrag. Hierin zijn alle kosten van het autorijden opgenomen, en hoeft u enkel nog te tanken. Als u privé wil leasen, begint met het kiezen van een auto die aan al uw wensen voldoet. Ook bepaalt u de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kiest u een jaarkilometrage dat bij uw verwachte gebruik past. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer in bij één van onze vestigingen. 

Private lease bij MyDrive kan een uitkomst bieden voor:

 • Mensen die graag zorgeloos willen autorijden
 • Mensen die gebruik belangrijker vinden dan bezit, en geen spaargeld wensen uit te geven aan een nieuwe, betrouwbare auto
 • Mensen die hun eerste auto gaan rijden maar geen grote investering kunnen of willen doen
 • Zakelijke leaserijders die nu of in de nabije toekomst een mobiliteitsbudget krijgen
Onderhoudscontracten

Snel

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt is rijden bijna altijd mogelijk binnen 5 werkdagen.

Groepsfoto AutoKievit Zierikzee opslagplaats occasions

Voordelig

Omdat wij alles in eigen beheer doen en tot een grote voorraad auto's beschikken kunnen wij u een zeer scherpe prijs aanbieden!

Renault onderhoudscontract

Zorgeloos

Onderhoud of schade?
Bij MyDrive zorgen wij ervoor dat u vervangend vervoer heeft zodat u mobiel blijft.

Onderweg met uw Renault

Over onze aanbiedingen

Als private lease door MyDrive wordt aangeboden, dan heeft u de keus:

 • U bepaalt het merk, het type en de uitvoering van het voertuig
 • U kiest de looptijd van u leaseperiode
 • U kiest het aantal kilometers dat u per jaar verwacht te rijden
 • Meer of minder kilometers worden verrekend!
verlengde garantie Renault

Nog meer MyDrive

 • Het contract is tussentijds aanpasbaar
 • Flexibele acceptatie
 • Rijden binnen 5 werkdagen wanneer de auto voorradig is
 • Heldere voorwaarden betreffende meer/minder kilometers
 • Pechhulp in Europa
 • Modern en wisselend aanbod
 • Gunstig verzekeringstarief, ook zonder schadevrije jaren!

Vraag & antwoord

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, stel hem dan via het contactformulier!

Wat is inbegrepen in het private lease maandbedrag?

De volgende onderdelen zijn inbegrepen in de MyDrive private lease maandbedragen gecommuniceerd op onze website

 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig;
 • premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering);
 • premie van een verzekering of de kosten van het treffen door de leasemaatschappij van een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur of na een kortere periode indien dat in de Aanvullende voorwaarden bepaald is;
Zijn alle kosten voor onderhoud en reparatie inbegrepen in het maandtarief?

Al het reguliere onderhoud volgens onderhoudsschema en reparaties die u niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Het tussentijds vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn. Neemt u in deze gevallen contact op met AutoKievit.

Krijg ik een BKR registratie?

MyDrive is vanwege het Keurmerk Private Lease verplicht een registratie te doen bij Bureau Krediet Registratie te Tiel met code OA (Operationele Autolease). Dit bedrag is 100% van uw maandelijkse leaseprijs vermenigvuldigd met de looptijd (in maanden) van uw Private Leasecontract.

Daarnaast is MyDrive verplicht om betalingsachterstanden bij BKR te melden, conform de richtlijnen.

Rekenvoorbeeld BKR Registratie:

De looptijd van uw leasecontract is 36 maanden en uw maandtermijn is € 275,-.

MyDrive registreert bij BKR 36 x € 275,- = € 9.900,-.

Aandachtspunt:

Wanneer u binnen de looptijd van het private lease contract van plan bent een huis te kopen, is een private lease contract van invloed op het te lenen bedrag bij de aanvraag van een hypotheek.

Betaal ik een eigen bijdrage bij schade?

De eigen bijdrage voor schade bij aanvang van de leaseperiode bij een niet verhaalbare schade bedraagt € 500,-. 'Niet verhaalbaar' houdt in dat u aansprakelijk wordt geacht voor de toedracht van de ontstane schade. Echter, bij de eerste niet verhaalbare schade berekenen we u slechts 30% van de eigen bijdrage door (€ 150,-).

Bij de tweede niet verhaalbare schade berekenen we u 50% (€ 250,-) door.

Voor alle volgende niet verhaalbare schades gedurende de looptijd van het contract brengen we de volledige eigen bijdrage (€ 500,-) bij u in rekening. Of uiteraard de hoogte van het schadebedrag, wanneer dat lager is dan de eigen bijdrage die van toepassing is.

Het is mogelijk om tegen een kleine maandelijkse bijdrage het eigen risico te verlagen.

Kan ik mijn leasecontract beëindigen voor de afgesproken einddatum?

Het leasecontract kan voor de afgesproken einddatum (schriftelijk) worden opgezegd. U krijgt dan wel te maken met een opzegvergoeding. De opzegvergoeding bedraagt maximaal 50% van de nog resterende leasetermijnen. Wij bepalen de opzegvergoeding op basis van twee methodes, en brengen de voor u voordeligste methode in rekening.

Stel, u heeft een leasecontract afgesloten voor 48 maanden en maximaal 10.000 kilometers per jaar. De leaseprijs is € 300,- per maand. Na 40 maanden wilt u graag het leasecontract beëindigen. De auto heeft tot dan toe gemiddeld 10.000 kilometers per jaar gereden (zoals overeengekomen in het leasecontract).

 • Methode 1: Als het contract niet zou worden beëindigd, had u nog 8 keer de leaseprijs van € 300,- betaald. Dat is € 2.400,-. Omdat u de lease voortijdig wilt beëindigen is de maximale opzegvergoeding 50% over de € 2.400,-, dat is € 1200,-.
 •  
 • Methode 2: Daarnaast kijken we wat de leaseprijs was geweest wanneer u bij aanvang direct een looptijd van 40 maanden had gekozen. Stel dat de leaseprijs bij 40 maanden, € 320,- zou zijn. Dan heeft u 40 maanden, € 20,- per maand (€ 320,- min € 300,-) te weinig betaald, in totaal € 800,-

In dit geval is de tweede methode voor u voordeliger, daarom brengen we een opzegvergoeding van € 800,- in rekening. De opzegvergoeding (en overige openstaande bedragen) moet bijgeschreven staan op ons bankrekeningnummer op de gewenste einddatum (inleverdatum auto), anders loopt het leasecontract door.

Is MyDrive aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Ja. Een Private Lease contract via MyDrive voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease.

Lees meer over het keurmerk op https://www.keurmerkprivatelease.nl/home

Wat kan ik doen als ik ergens ontevreden over ben of een klacht heb?

Uiteraard streven we ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn of een klacht hebben, dan horen we graag hoe we dit kunnen oplossen.

Procedure:

 • Mail uw opmerking of klacht naar info@mydrive.nl, of vul ons contactformulier in.
 • Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op.
 • Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een adequate oplossing te bieden voor uw klacht.

Geschillencommissie:

Het is mogelijk dat u na onze inspanningen nog steeds niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. In dit geval kunt u terecht bij de Geschillencommissie van de Stichting Keurmerk Private Lease.

De contactgegevens zijn:

Geschillencommissie Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Op www.degeschillencommissie.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. U kunt hier ook een klachtenformulier invullen.

Zekerheden keurmerk private lease

Keurmerk private lease

Dankzij het Keurmerk Private Lease bent u ervan verzekerd dat u bij MyDrive veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Het Keurmerk Private Lease garandeert dat wij voldoen aan een aantal zekerheden die u als consument beschermt. Samen met de Consumentenbond zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Alle leasemaatschappijen met het keurmerk gebruiken dezelfde algemene voorwaarden en moeten aan strenge criteria voldoen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zorgeloos rijden.

Verkoopadviseur Hellevoetsluis

Theo van der Spek

Verkoopadviseur

Advies nodig?

Bent u nog niet zeker of private lease voor u de juiste keuze is? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen MyDrive private lease? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor MyDrive private lease bij AutoKievit:

 • Een vertrouwd adres sinds 1966
 • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
 • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
 • Deskundige monteurs, gespecialiseerd in Renault en Dacia
 • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Pech onderweg

Bij stranding door pech of schade kunt u direct bellen met de hulpdienst van de leaseafdeling op het nummer:

088 - 374 17 40

Contact

U kunt ons een mail sturen via het contactformulier. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op 088 - 374 17 40 voor vragen over:

 • schade
 • onderhoud
 • facturen
 • lease-offerte of -contract

Acceptatieproces

Voor de acceptatie en toetsing bij BKR werken we samen met EDR.

Als u tijdens het acceptatieproces vragen hebt kunt u contact opnemen met EDR via telefoonnummer 070 - 452 53 10 of hun contactformulier

Contact

Natuurlijk kan het zijn dat u nog met vragen zit. De private lease adviseurs van AutoKievit/MyDrive staan daarom klaar om uw vragen te beantwoorden. Ze kunnen alles goed en geduldig uitleggen, en u ondersteunen bij de keuze van uw auto en de ideale voorwaarden.

Heeft u al een contract bij MyDrive en heeft u nog vragen of bent u ontevreden? Ook dan horen we uiteraard graag van u.
Bel of mail ons gerust, we zitten er voor u!

Uiteraard kunt u ook één van onze vestigingen bezoeken voor meer informatie of om de auto's in de showroom te bekijken.

Stel uw vraag

Over private lease

Contact