Renault Captur

Kopen vanaf € 11.950,-

Offerte aanvragen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We hebben een ruime voorraad jonge gebruikte Capturs. Onze volledige voorraad is terug te vinden op onze occasion-pagina

Compacte crossover met hoge zit

De nieuwe Renault CAPTUR is een compacte crossover die door zijn hoge zit een goed overzicht op de weg biedt. Dat geeft alle inzittenden een veilig en prettig gevoel. Probeer het daarom zelf uit en ontdek nu deze kleine SUV met zijn unieke, comfortabele rij-eigenschappen.

ouw persoonlijke SUV

De nieuwe Renault CAPTUR personaliseer je eenvoudig naar je eigen stijl. Met de two tone-kleurstelling krijg je bijvoorbeeld een prachtig contrast. En neem je 16 of 17 inch wielen? Ook dat is geheel jouw keuze. Pas nog even het interieur aan, en klaar is jouw eigen, hoogstpersoonlijke Renault CAPTUR.

Alle ruimte

De Renault CAPTUR heeft veel opbergmogelijkheden. De Magic Drawer opberglade in het dashboard bijvoorbeeld, heeft een inhoud van wel 11 liter! Grote en kleine spullen vinden daarin makkelijk hun vaste plaats. Daarnaast is het interieur flexibel in te delen. De achterbank biedt drie zitplaatsen en is in twee ongelijke delen neerklapbaar en verschuifbaar. Zo pas je de ruimte altijd exact aan je behoeften van het moment aan.

Occasions RENAULT CAPTUR voorraad