Occasions Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Fiat Punto

Evo 0.9 TwinAir Sempre - Trekhaak
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 59.045 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    RZ-220-T
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders2
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)407 X 169 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat Punto Evo is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Hij rijdt lekker, deze Fiat. Pittig ook. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

    Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Deze Fiat Punto Evo is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Bij slecht weer heeft u alle aandacht nodig voor de weg. Daarom regelt de regensensor de wiscapaciteit op uw voorruit. Deze Fiat is voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    In de Fiat Punto Evo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. In deze Fiat vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Fiat. Belt u ons snel?


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth