Occasions Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Renault Clio

Estate 0.9 TCe Limited
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 103.434 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    NT-971-S
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2017
    KleurRood metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Renault Clio Estate u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. De motor in deze Renault maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Renault Clio Estate voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Renault Clio Estate voorzien van parkeersensoren! Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Ook is de Renault uitgerust met: buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    In de Renault Clio Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Audio-navigatie full map
    Garanties
    Nap