Auto voorraad Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Renault Clio

1.0 TCe 100 Intens Automaat X-Tronic
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 29.900 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    R-224-NP
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    Handig en zuinig, zo′n kleine krachtpatser. In de stad uiteraard, maar ook buiten de bebouwde kom een perfecte keuze! Deze Renault is voorzien van een pittige benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat.

    Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking