Auto voorraad Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Renault Clio

Estate 0.9 TCe 90 Limited
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 49.940 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XL-385-T
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zo compact als hij is, biedt de Renault Clio Estate een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

    Deze Renault is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Renault Clio Estate voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Een mooie eigentijdse optie is de keyless entry: zonder sleutels gaan alle sloten open zodra u in de buurt bent! Met airconditioning, lederen stuur, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Renault Clio Estate Brake Assist als remondersteuning.

    Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Renault wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap