Renault Kangoo

E-Tech Extra 22 kW 44 kWh - Handsfree / DC Lader 80KW
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-57-FBP
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 186 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-03-2024
Omschrijving

Mooi hè, deze Renault. Maar dat is alleen nog maar de buitenkant. Onder de motorkap zit een rijkdom aan innovatieve techniek om waar te maken wat het merk belooft: Drive for change. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De lekker grote deuropening van de schuifdeur aan passagierszijde zorgt voor een heerlijk ruime instap. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Het audiosysteem met DAB-radio is een groot plezier onderweg. Elke keer weer. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Kangoo E-Tech bij ons te komen bekijken.


Bedrijfsinformatie

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Accukoeling
Accuverwarming
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Garanties
Nap