Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • 31 juli 2020

  Einde jaar is het zover: De Twingo Electric wordt geïntroduceerd!

  Parkeren in de kleinste vakken is plotseling geen uitdaging meer. En door de automatische versnellingsbak is de Twingo Electric erg vloeiend in het schakelen en zeer fel dus kom uit die startblokken en ervaar de nieuwe Twingo einde jaar zelf!

  Lees verder
 • 10 juni 2020
  Renault Zoe

  Subsidie elektrische auto’s overheid Zoe & binnenkort Twingo ZE

  Particuliere klanten kunnen door deze regeling profiteren van een subsidie van € 4.000,- bij aanschaf of private lease van een nieuwe 100% elektrische auto. Kies je voor een gebruikte elektrische auto? Dan kun je aanspraak maken op € 2.000,- subsidie bij aanschaf of private lease.

  Lees verder
 • 10 juni 2020
  Renault E-TECH range

  De hybrides van Renault

  Er zijn 3 nieuwe hybride modellen beschikbaar, namelijk de Clio E-TECH Hybrid, De Captur E-TECH Plug-in Hybrid en de Mégane E-TECH Plug-in Hybrid.

  Lees verder
 • 10 juni 2020

  De Bi-fuel modellen van Renault

  De nieuwe CAPTUR & Clio Bi-Fuel rijden op 2 soorten brandstof: benzine én LPG. Dat betekent geld besparen én schoner rijden. Je begint al met geld besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

  Lees verder
 • 13 januari 2020
  Captur-E-tech-plug-in

  Wereldpremière Clio & Captur E-tech op Autosalon Brussel

  Op de Autosalon in Brussel van 10 januari tot en met 19 januari zijn de Clio E-tech en de Captur E-tech plug-in in wereldpremière!
  Het betreft een ‘full hybrid’ versie van de Clio en een ‘plug-in hybrid’ versie van de Captur. Binnenkort volgt er ook een nieuwe Renault Mégane E-tech Plug-in. Groupe Renault is van plan om vóór 2022 nog acht volledig elektrische modellen te ontwikkelen en nog eens twaalf geëlektrificeerde modellen (hybride en plug-in hybride).

  Lees verder
 • 03 juli 2019

  De nieuwe Renault Captur: volledig nieuw, 100% Captur

  Met 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. Ook vorig jaar was de Captur de populairste in zijn klasse, toen wereldwijd meer dan 230.000 stuks verkocht werden. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 45.000 Captur modellen verkocht.

  Lees verder
 • 15 mei 2019

  Prijzen nieuwe Renault Clio bekend

  SCHIPHOL-RIJK – De vijfde generatie is op alle fronten atletischer en intelligenter en bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties, waarvan in totaal zo’n 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De nieuwe Clio is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 17.290,- en arriveert 22 juni bij de Nederlandse dealers.

  Lees verder
 • 01 februari 2019

  Nieuwe Renault Clio: onthulling interieur

  SCHIPHOL-RIJK – Renault presenteert het interieur van de volledig nieuwe Clio. Je ziet het meteen: een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en optimale ergonomie voor de bestuurder waren prioriteiten voor de interieurdesigners van de nieuwe Renault Clio. Het interieur heeft kwalitatief een aanzienlijk hoogwaardigere uitstraling gekregen dankzij fraaie materialen, een zachte afwerking van dashboard, deurpanelen en omlijsting van de middenconsole, en zorgvuldig afgewerkte interieurbekleding.

  Lees verder
 • 01 februari 2019

  Nieuwe Renault Clio: onthulling exterieur

  SCHIPHOL-RIJK – Renault presenteert het exterieur van de volledig nieuwe Clio. De nieuwe Renault Clio bezit de sensuele vormen van de vorige generatie en oogt eleganter en dynamischer vanuit alle hoeken. Hij is expressiever, maar behoudt zijn slanke profiel. De motorkap valt op door de gebeeldhouwde karakterlijnen. De grille is vergroot en de voorbumper heeft een meer uitgesproken vormgeving met een grotere centrale luchtinlaat voor optimale motorkoeling.

  Lees verder
 • 14 januari 2019

  Fetch Car Sharing van start in Amsterdam

  SCHIPHOL-RIJK – Sharon Dijksma, wethouder Verkeer en Vervoer, Water en Luchtkwaliteit van Gemeente Amsterdam, heeft vandaag de opening van de nieuwe deelautodienst van Fetch Car Sharing in Amsterdam verricht. Honderd elektrische Renault ZOE deelauto’s zijn per direct beschikbaar in de hoofdstad. Nog eens honderd exemplaren van de Renault ZOE worden in maart geleverd.

  Lees verder