Renault modellen

Wat is Renault Flex Choice?

Heeft u een nieuwe Renault op het oog maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Met Renault Flex Choice heeft u die keuze. U rijdt dan een nieuwe Renault zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Stel nu zelf uw financiering samen en kies of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteert u van een lagere rente op uw lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente. En bij aanschaf van Garantieplus én Renault onderhoudscontract daalt de rente nog verder naar 2,9%. Kortom: met Renault Flex Choice is er altijd een oplossing die bij jou past.

Hoe werkt Renault Flex Choice?

  • Kies uw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen verlengde garantie?
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

De financieringsmogelijkheden op een rij

Flex Choice Essential Flex Choice Essential
Twingo, Zoe of Megane electric
Flex Choice Premium Financiering tot 36 mnd.
4,9% rente 3,9% rente 2,9% rente 1,9% rente

Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5%

Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5%

Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5%

Loyale klanten ontvangen een rentekorting van 0,5%

Financiering zonder services Financiering zonder services

Financiering met
aanschaf van 2 services: 
GarantiePlus én 
Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Financiering zonder services
Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 60 maanden Looptijd: 12 - 36 maanden
Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling. Minimaal te financieren bedrag: € 1000
Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40%

 


Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aanbetaling uit inruil mogelijk. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en het Renault onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen. Met Garantieplus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Renault én heeft u pechhulp in heel Europa. Met de aanschaf van een Renault onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Choice met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager. Mooi meegenomen toch?

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Choice.

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 4,9%, 60 maanden en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Inruilauto

Heeft u een inruilauto, dan kunt deze inzetten als (deel van de) aanbetaling.
 

Afspraak maken met een verkoopadviseur