Occasions Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Renault Twingo

1.0 SCe Collection
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 65.380 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XP-866-S
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 156
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Renault zoekt de laatste jaren nadrukkelijk het onderscheid op wat betreft innovatie en straalt dat ook duidelijk uit met de slogan 'Drive for change'. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. De motor in deze Renault maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Aan boord van deze Renault Twingo is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Met de audiostreaming van de bluetooth, behoort draadloos muziek afspelen tot de mogelijkheden. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De uitrusting van deze auto is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

    In de Renault Twingo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Deze Renault Twingo is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap