Occasions Renault en meer

Bekijk onze populairste modellen zoals de
Renault Clio, Renault Captur en Dacia Duster

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-cite - Trekhaak
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 54.472 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    JR-304-B
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)346 X 162 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zo compact als hij is, biedt de Toyota Aygo een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. U kunt met gemak uw ogen op de weg houden, dankzij de stuurwielbediening van het audio-installatiesysteem. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Aygo samen. Autorijden wordt steeds eenvoudiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hill hold control? Onbeweeglijk stilstaan op een hellend vlak gaat volledig automatisch. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

    U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Toyota. Belt u ons snel?


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Audio installatie
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth