Renault Austral

Renault Austral E-TECH HYBRID

RENAULT AUSTRAL E-TECH Hybrid

De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV heeft perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak. De contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

Tijdens lange ritten is de nieuwe Renault AUSTRAL 100% hybride SUV een voorbeeld van efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Het geavanceerde 4Control-systeem (afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat u nauwkeurig en veilig kunt rijden. In de stad worden alle manoeuvres eenvoudiger, dankzij de draaicirkel van 10,1 m, stuurt de AUSTRAL als een stadsauto.

200 PK hybride E-Tech-aandrijving
32 ADAS - rijden, veiligheid en parkeren
984cm² openR-schermen + head-up-display

Kenmerken

De AUSTRAL is een ruime, hoogtechnologische, atletische en elegante SUV uit het C-segment. Hij beschikt over:

 • Een innovatief vormgegeven cockpit;
 • Veel ruimte tussen de voorstoelen met een inductielader voor uw smartphone;
 • 35 liter eenvoudig toegankelijke en zelf in te delen opbergruimte;
 • De achterbank kan 16 cm naar achteren worden geschoven, waardoor passagiers meer beenruimte krijgen;
 • Bagageruimte met capaciteit tot 575 liter (afhankelijk van de versie);
 • Handsfree toegang tot de bagageruimte met automatische achterklep.

Bij wijze van exclusiviteit is hij ook verkrijgbaar in een sportieve ‘Esprit Alpine’-versie met dynamische en aantrekkelijke designkenmerken, een primeur voor een Renault-model. Enkele specifieke designkenmerken van de Esprit Alpine-versie: een exclusieve carrosseriekleur in Gris Schiste Satin, voorspoiler met sportieve splitter, 20" lichtmetalen daytona-wielen, hightech achterlichten met iriserend 3D-effect, Alcantara®-bekleding met blauwe stiksels en nappalederen stuurwielbekleding.

 

Renault Austral interieur

Slimme technologieën

De ultramoderne Nieuwe Austral beschikt over 32 rijhulpsystemen, diverse MULTI-SENSE-instellingen en 4CONTROL Advanced, de nieuwste vierwielsturing ontwikkeld door Renault. Stuk voor stuk nuttige, proactieve en intelligente technologieën ten dienste van het comfort, het rijplezier en de veiligheid van de inzittenden.

Multi-SENSE®: Rijsensaties op maat

Tot wel vijf verschillende configuraties* om de nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV aan te passen aan de situatie en behoeftes: motorgeluid en -respons, stuurvastheid, verlichtingssfeer en configuratie van het bestuurdersscherm.

*Afhankelijk van de uitvoering

Fabricage & Motorisaties

Als eerste Renault die steunt op het CMF-CD-platform van de derde generatie, ontwikkeld door de Alliantie, biedt Nieuwe AUSTRAL een nieuwe, krachtigere en efficiëntere versie van het E-TECH ‘Full Hybrid’-systeem, evenals twee ‘Mild Hybrid’-benzinemotoren met 48V- en 12V-batterij. Dankzij deze uiteenlopende elektrificeringstechnologieën dekt het gamma alle toepassingen voor particulieren en wagenparken.

Nieuwe AUSTRAL loopt van de band in de ultramoderne fabriek van Palencia (Spanje) en wordt in alle fasen van zijn productie onderworpen aan strengere controles. Niets wordt aan het toeval overgelaten, van de materiaalkeuze tot de controle van de functies, de assemblage van de onderdelen en de lakkwaliteit.

Renault Austral

Wat is het verschil tussen een Hybrid en een Mild Hybrid?

Een hybride auto combineert twee verschillende aandrijfsystemen: een elektromotor en een verbrandingsmotor. In tegenstelling tot een plug-in hybride kan een hybride slecht kleine afstanden volledig elektrisch rijden, maar hoeft deze niet aan een laadpaal of stopcontact te worden opgeladen. Bij een mild hybrid is het echter niet mogelijk om volledig elektrisch te rijden. Een mild hybrid beschikt namelijk niet over een extra elektromotor, die de hybrid en plug-in hybrid wel heeft. Wel is de mild hybrid uitgerust met een zwaardere dynamo en startmotor, zodat hij meer elektriciteit kan opwekken en meer kracht kan leveren tijdens het starten én wat verder op gang helpen tijdens het rijden.

Wat is het voordeel van een mild hybrid?

Vanwege het ontbreken van de extra elektromotor en de kleinere accu die benodigd is, valt de aanschafprijs lager uit. Een ander voordeel is dat een mild hybrid zuiniger is dan een vergelijkbare benzine- of dieselauto zonder dit systeem. Een volwaardige hybride is weliswaar nog zuiniger, maar die techniek is tevens kostbaarder.

AutoKievit Hellevoetsluis klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

 • Een vertrouwd adres sinds 1966
 • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
 • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
 • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
 • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
 • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Aanvraagformulier