Ontdek Renault Pro+ bedrijfswagens

U als Ondernemer moet blindelings kunnen vertrouwen op uw voorzieningen ten aanzien van mobiliteit. Kosten en betrouwbaarheid spelen hierbij natuurlijk een grote rol.

Door onze ervaring binnen de mobiliteitsbranche zijn wij als geen ander in staat om met u mee te denken als het gaat om koop, financiering of leasing van personenauto’s en bedrijfswagens.
Wij begrijpen als geen ander de problematiek van mobiliteit en hebben de kennis om u te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve brandstoffen of wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Zoekt u een professionele maatoplossing voor uw zakelijke behoeften? Renault Pro+ biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, unieke services én een speciaal netwerk.

Renault Kangoo Electric bestelauto van het jaar 2023

Bedrijfswagens

Bij AutoKievit heeft u een ruime keuze in bedrijfswagens op benzine, diesel of elektrisch. Voor ieder budget is er een geschikte bus die past bij uw wensen. Van onze compacte, maar uiterst efficiënte nieuwe Renault EXPRESS tot bedrijfswagens uit het grootste segment: de MASTER of MASTER Electric.

Een nieuwe bus nodig?

Of u nu elektricien, schilder, stukadoor of betonvlechter bent; Renault biedt passende bedrijfswagens voor iedere vakman. De vakman die expert is in zijn werk moet kunnen vertrouwen op zijn bus!

Honderden mogelijkheden

De Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master zijn er in diverse uitvoeringen en zijn op honderden manieren aan te passen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een bedrijfswagen te vinden die naadloos aansluit bij de behoeften van uw onderneming. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke bedrijfswagen? Dan staan de Kangoo Z.E. of de grotere Master Z.E voor u ter beschikking!

Geconditioneerd vervoer

Een bus op maat

Bedrijfswagen samenstellen

Van de carrosserie tot de motoren en het interieur, uw eigen bedrijfswagen stelt u helemaal zelf samen. Aan al uw wensen wordt voldaan.

Omgebouwde bedrijfswagens

Samen met ons panel van erkende carrosseriebedrijven bouwt Renault uw bedrijfsauto op maat. De kwaliteit en veiligheid blijft gegarandeerd: u profiteert van dezelfde garantievoorwaarden en service die u van Renault gewend bent.

Geconditioneerd vervoer

Ook voor geconditioneerd vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met vaste partners, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen en snel kunnen leveren.

E-TECH range

Personenauto's

Naast de bedrijfswagens kunt u natuurlijk ook kiezen uit alle personenauto's zoals de nieuwe Renault ARKANA E-Tech hybrid of de ZOE E-Tech electric.

 

Portretfoto_Elise_de_Wilde

Elise de Wilde

Accountmanager zakelijke markt

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze accountmanager zakelijke markt geeft u antwoorden op onder andere de volgende vragen:

  • Wat is vanuit zakelijk perspectief beter: kopen of leasen?
  • Hoeveel fiscaal voordeel kan ik behalen?
  • Is elektrisch rijden iets voor mijn bedrijf?
  • Kan ik beter mijn wagenpark in eigen beheer hebben of uitbesteden?
  • Wat kan een Pro+ wagenparkscan mij opleveren?

Leasen bij AutoKievit