Renault Master

Wat is Flex Financial Lease

Flex Financial Lease is een autofinanciering voor ondernemers die precies willen weten waar ze aan toe zijn gedurende hun contract. Met Flex Financial Lease profiteert u als ondernemer van één maandbedrag voor financiering én services. Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Daarmee heeft u de komende jaren geen zorgen over onverwachte kosten. Aan het einde van uw overeenkomst bent u volledig eigenaar van uw Renault.

Flex Financial Lease is beschikbaar van 12 tot 60 maanden, zonder een maximaal te financieren bedrag en mogelijk in combinatie met een slottermijn. Meer weten?  Vraag een offerte aan.

Voordelen Flex Financial Lease:

  • BTW-teruggave / Fiscale afschrijving
  • Investeringsaftrek of startersaftrek
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Geen onverwachte kosten met GarantiePlus en Renault Onderhoudscontract
  • Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde
  • Looptijden beschikbaar tot 60 maanden
  • Slottermijn mogelijk
  • Eigenaar van de auto als alle maandbedragen aanbetaald zijn

De financieringsmogelijkheden op een rij

Flex Financial lease Essential Flex Financial lease Smart Flex Financial lease Premium Actie financiering 0%

Max. looptijd 60 mnd: 3,9% rente

Max. looptijd 72 mnd: 4,9% rente

Max. looptijd 60 mnd: 2,9% rente

Max. looptijd 72 mnd: 3,9% rente

Max. looptijd 60 mnd: 1,9% rente

Max. looptijd 72 mnd: 2,9% rente

0% rente
Financiering zonder services

Financiering met aanschaf van 1 service: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract

Financiering met aanschaf van 2 services: GarantiePlus én  Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Financiering met aanschaf van 2 services: GarantiePlus én  Renault Onderhoudscontract Uitgebreid
Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen Betaal in vaste maandtermijnen
Looptijd: 12 - 72 maanden Looptijd: 12 - 72 maanden Looptijd: 12 - 72 maanden Looptijd: 12 - 36 maanden
Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Kies voor wel of geen aanbetaling Financieringsbedrag min. €1.000 tot max. €20.000,-
Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn 40% Maximale slottermijn is 40%
Niet mogelijk i.c.m. Générique modellen Niet mogelijk i.c.m. Générique modellen Niet mogelijk i.c.m. Générique modellen Niet mogelijk i.c.m. Générique modellen

 

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aanbetaling uit inruil mogelijk. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Wat zijn services?

Met de services van Renault Business Finance rijdt u de komende jaren zorgeloos en ontspannen in uw nieuwe auto. Met GarantiePlus verlengt u de fabrieksgarantie van uw Renault. Ook profiteert u van pechhulp in heel Europa. Kiest u voor het Renault Onderhoudscontract, dan heeft u zekerheid voor een vaste, lage prijs. Met Renault Onderhoudscontract zijn alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden gedekt. Kiest u voor beide services? Dan profiteert u van een lagere rente op uw financiering. Want hoe meer services, hoe lager de rente.


U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Wat is een slottermijn

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Financial Lease met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager. Mooi meegenomen toch?

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Financial Lease.

Wat is de bijtelling van uw Renault-model?

Als u in een auto van de zaak rijdt en u rijdt hiermee ook privé, dan betaalt u in de meeste gevallen bijtelling. Rijd u minder dan 500 privékilometers per jaar? Dan betaalt u geen bijtelling over uw zakelijke auto. Maar dan moet u dat wel middels een sluitende ritadministratie kunnen aantonen. Voor private lease geldt geen bijtelling. 

U telt het bijtellingspercentage over de fiscale waarde van uw Renault bij uw belastbare inkomen op en daarover wordt de belasting geheven volgens de voor uw geldende inkomstenbelastingschijf. De totale fiscale waarde is de waarde van de auto inclusief de opties zoals metaallak of optiepakketten die u heeft uitgekozen op uw auto.

De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de auto waarin u rijdt. Een werkgever houdt loonbelasting en premies in over de bijtelling. Ook zelfstandigen betalen bijtelling over privégebruik van een auto. Bent u benieuwd hoeveel bijtelling voor uw favoriete model van toepassing is? Bekijk de prijslijst: Clio - Captur - Megane (Estate)

Financieringscalculator

Deze maandprijs is o.b.v. een rentepercentage van 3,9% o.b.v. 60 maanden en zonder services. Wenst u een andere vorm van financiering tegen een lager rentepercentage? Maak dan een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk de mogelijkheden!

Type klant
Type offerte
km