Renault Kangoo Electric bestelauto van het jaar 2023

RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

Rijklaar vanaf
€29.690
excl. BTW

Renault KANGOO Electric

De Kangoo E-Tech electric was de eerste elektrische bedrijfswagen op de Nederlandse markt en is nog altijd zeer succesvol. Renault bracht de innovatieve Kangoo Electric in 2011 op de markt. De auto zette al snel de standaard voor elektrische bedrijfsauto’s. De KANGOO Electric heeft inmiddels een tweede facelift ondergaan, maar behoudt alle voordelen van elektrisch rijden – bovenal het rijplezier.

Vandaag de dag is één op de vijf elektrische bedrijfswagens op de Europese wegen is een elektrische Renault.

Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals. De grensverleggende bestelwagen biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) en moeiteloze prestaties dankzij de 90 kW elektromotor, terwijl het laadvermogen, laadvolume en trekgewicht gelijk zijn aan die van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor.

Ex. BTW & BPM
Image
Renault Kangoo

KANGOO E-TECH electric Advance

11kW
AutoKievit prijs
€29.690

Ook in 22kW uitvoering

Toon meer Toon minder
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Kangoo

KANGOO E-TECH electric Advance Open Sesame

11kW
AutoKievit prijs
€30.690
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Kangoo

KANGOO E-Tech electric Advance Open Sesame

22kW
AutoKievit prijs
€31.190
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Kangoo

KANGOO E-Tech electric Extra Open Sesame

11kW
AutoKievit prijs
€32.090

Ook zonder Open Sesame

Toon meer Toon minder
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Kangoo

KANGOO E-Tech electric Extra Open Sesame

22kW
AutoKievit prijs
€32.590

Ook zonder Open Sesame

Toon meer Toon minder

Kenmerken

Trekgewicht van maar liefst 1.500 kg

De 100% elektrische bestelwagen biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige verlengde versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

Actieradius & opladen

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric biedt een actieradius tot wel 300 km (WLTP*) dankzij de nieuw ontwikkelde lithium-ion batterij met een bruikbare capaciteit van 45 kWh. Dankzij het riante rijbereik is tussentijds laden op een werkdag overbodig. De batterij is laag in de bodem van het voertuig geplaatst voor een zo laag mogelijk zwaartepunt. 

170 kilometer in 30 minuten

De batterij van de Renault Kangoo E-Tech electric kan op drie manieren worden opgeladen. Een 11 kW 3-fasen Caméléon-lader is standaard en geschikt voor (huishoudelijke) laadpunten met wisselstroom (AC). Bij een 11 kW AC-laadpunt duurt het circa 3 uur en 50 minuten om de batterij van 15 tot 100% op te laden. Een 22 kW Caméléon-lader is optioneel leverbaar, waarmee de batterij bij een 22 kW AC-laadpunt twee keer zo snel kan worden opgeladen. 

Ook optioneel is de mogelijkheid om te snelladen met gelijkstroom (DC) met een maximumvermogen van 80 kW. In dat geval kan in slechts 30 minuten tot wel 170 kilometer (WLTP) aan rijbereik worden bijgeladen. In combinatie met de optionele laders is de batterij tevens voorzien van vloeistofkoeling.

Renault Kangoo Electric

Alle voordelen van de nieuwe RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

De elektrisch aangedreven versie van de Renault Kangoo biedt nog meer voordelen dan de versies met een verbrandingsmotor. Zo is de ingenieuze 'Open Sesame by Renault' voor de breedste zijopening op de markt met een lengte van 1,45 meter op de 100% elektrische versie leverbaar. Ook het innovatieve ‘Easy Inside Rack’ is aanwezig: een hoog gemonteerd rek in de laadruimte voor het gemakkelijk vervoeren van lange voorwerpen.

Renault Kangoo Electric interieur

Multimedia en overige opties

Verder kunnen gebruikers rekenen op het multimediasysteem Renault EASY LINK met 8-inch touchscreen, handsfree sleutelkaart, automatische parkeerrem, bijna 60 liter opbergruimte in de cabine inclusief de 'Renault Easy Life'-lade en drie voorstoelen met centraal neerklapbare rugleuning die de cabine omtoveren in een mobiel kantoor. Tot de uitrusting behoren ook de nieuwste ADAS-rijhulpsystemen, inclusief Adaptive Cruise Control met Stop & Go en de Motorway and Trafic Companion die de eerste stap naar autonoom rijden markeren.

Gratis taxatie

Renault Kangoo inbouw

Personaliseer uw KANGOO E-TECH ELECTRIC!

De KANGOO E-Tech electric is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan inbouwsystemen, speciale metaallakken, trekhaak en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uw wensen en eisen doorspreken? Kom dan naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Renault KANGOO international van of the year 2022

KANGOO

Toch liever diesel, dan is de KANGOO de juiste keuze! De KANGOO is uitgeroepen tot International Van of the year 2022!

Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de KANGOO in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer.. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten.

AutoKievit Hellevoetsluis klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

Aanvraagformulier

RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC
Km