Renault Express

RENAULT EXPRESS

Rijklaar vanaf
€15.100
excl. BTW

Renault EXPRESS

Heeft u een bedrijf en zoekt u een bestelwagen die even dynamisch is als uzelf? Dan is de nieuwe RENAULT EXPRESS voor u gemaakt! Zijn vloeiende lijnen worden benadrukt door doeltreffende zijbeschermingen. Het herkenbare front en de C-shape led dagrijverlichting weerspiegelt de visuele identiteit van RENAULT. De gespierde grille en brede motorkap geven de nieuwe EXPRESS een robuuste uitstraling.

Ruime en zuinige bedrijfswagen

Met zijn asymmetrische achterdeuren die 180° openen, een bruikbaar volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 meter tot het stalen tussenschot, biedt de nieuwe EXPRESS de beste verhouding tussen laadlengte en totale voertuiglengte. De schuifdeur aan de zijkant biedt een uitzonderlijk brede opening van 716 mm, waardoor u makkelijk bij de lading kunt. De nieuwe EXPRESS is gewoonweg geknipt voor u!

Goederen vervoeren

Heeft u een koerierdienst, streetfood- of cateringbedrijf?

Ontdek onze vele ombouwmogelijkheden. Lees meer over de praktische aanpassingen die mogelijk zijn op uw nieuwe EXPRESS.

  • isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
  • food truck voor evenementen
  • pakkettransport

Uitvoeringen

Ex. BTW & BPM
Image
Renault Express

EXPRESS Comfort

TCe 100 (benzine)
AutoKievit prijs
€15.960
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Express

EXPRESS Comfort

DCi 75 (diesel)
AutoKievit prijs
€16.960

Ook in 95pk uitvoering

Toon meer Toon minder
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Express

EXPRESS Comfort +

TCe 100 (benzine)
AutoKievit prijs
€17.160
Ex. BTW & BPM
Image
Renault Express

EXPRESS Comfort +

DCi 75 (diesel)
AutoKievit prijs
€18.160

Ook in 95pk uitvoering

Toon meer Toon minder

Disclaimer

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto en nieuwe Renault Express. De auto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 6 september 2022 tot en met 30 september 2022 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de auto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur, Arkana of Express ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur, Arkana of Express ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf

3. Voor de Renault Clio, Captur, Arkana en Express die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 31 december 2022.

4. Lees hier de actievoorwaarden van de zeven zekerheden.

Renault Express dakdrager

Personaliseer uw Express!

De Express is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse opties en accessoires beschikbaar, zodat u uw auto volledig naar wens kunt maken. Denk hierbij aan inbouwsystemen, speciale metaallakken, trekhaak en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uw wensen en eisen doorspreken? Kom dan naar onze showroom en laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs voor een offerte op maat!

Renault Kangoo E-Tech electric

KANGOO Electric

Ontmoet het elektrische neefje van de EXPRESS: de KANGOO Electric! 

Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrische rijden: lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.

De Renault KANGOO Electric rijdt tot wel 300 km (WLTP) ver. Dat is de beste actieradius die momenteel beschikbaar is voor elektrische bedrijfswagens.

Gratis taxatie

AutoKievit Hellevoetsluis klantgesprek

Interesse?

Heeft u nog vragen over een van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor AutoKievit:

  • Een vertrouwd adres sinds 1966
  • Wij zijn een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
  • Met 5 vestigingen in Zuidwest Nederland altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Standaard meer dan 500 auto's op voorraad dus er zit altijd iets voor u tussen
  • Alles onder 1 dak met ons eigen Private lease label
  • Wij hechten veel waarde aan een goede service en persoonlijke aandacht

Downloads

RENAULT EXPRESS
Km