Renault KANGOO Z.E.

Vanaf€ 29.314,-


Kangoo Z.E.: 100% elektrisch

De Kangoo Z.E. was de eerste electrische bedrijfswagen op de Nederlandse markt en is nog altijd zeer succesvol. Renault bracht de innovatieve Kangoo Z.E. in 2011 op de markt. De auto zette al snel de standaard voor elektrische bedrijfsauto’s. De Kangoo Z.E. heeft inmiddels een facelift ondergaan, maar behoudt alle voordelen van elektrisch rijden – bovenal het rijplezier. Met de Kangoo Z.E. is het rijplezier bijzonder, nieuw en verrassend. Elke dag opnieuw een ongekende rust. De stilte overheerst, de geruisloosheid van de 100 % elektrische aandrijving die krachtige acceleraties mogelijk maakt. En de eenvoud: dankzij de traploze automatische transmissie rijdt u soepel en volkomen schokvrij, bijna zonder erbij na te denken. U stapt elke dag weer met plezier in.

De Kangoo Z.E. biedt – net als de vorige versie – bij gecombineerd gebruik een gehomologeerde actieradius van 170 km. Net als het brandstofverbruik van een auto met een verbrandingsmotor kan de actieradius variëren. Deze is afhankelijk van het soort traject, de snelheid, het gebruik van airconditioning en verwarming, en uw rijgedrag. Bij gebruik in stadsverkeer en bij gematigde buitentemperaturen bedraagt de actieradius van de Kangoo Z.E. ongeveer 125 km, wanneer u zich enkele eenvoudige gewoonten voor ecorijden aanwent.

Wanneer u krachtig accelereert, hoge snelheden aanhoudt en de verwarming gebruikt, biedt hij een actieradius van 80 km. Renault heeft diverse voorzieningen ontwikkeld die u helpen bij het optimaliseren van de actieradius van uw auto.

De Kangoo Z.E. kan in de standaardmodus in 6 tot 9 uur volledig worden opgeladen. Met de standaard meegeleverde oplaadkabel kunt u uw voertuig gemakkelijk aansluiten op een oplaadstation.

Design

In het design van de Kangoo Z.E. komt de nieuwe merkidentiteit van Renault naar voren: de voorzijde is voorzien van een nieuwe bumper en nieuwe koplampen. Het grote logo aan de voorzijde verbergt op geraffineerde wijze de elektrische oplaadaansluiting.
Verder onderscheidt de 100 % elektrische Kangoo zich van de uitvoering met verbrandingsmotor doordat hij standaard is uitgerust met koplampen met een zwarte behuizing, een blauw verchroomd logo en dito sierstrips aan de voorzijde.

De achterlichten hebben een kenmerkende blauwe afwerking. De Kangoo Z.E. onderscheidt zich, en u doet dat ook: rijden in deze elektrische bestelwagen is dé manier om te laten zien dat u oog hebt voor het milieu.

Het vernieuwde design vindt u ook in het interieur, met een verbeterd maar nog steeds centraal geplaatst dashboard, en een nieuwe stuurwiel met verbeterde ergonomie.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Renault Kangoo Z.E. met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Kangoo Z.E. direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Kangoo Z.E. nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw / bpm en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. De aanschafprijs is op basis van batterijhuur, niet inbegrepen in de prijs.

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers