Renault MASTER

Vanaf€ 34.006,-


Renault Master: Echte werkruimte

De nieuwe Renault Master legt de lat nog hoger. Krachtiger, zuiniger, veiliger, hij is nu nog fijner in gebruik. Zijn nieuwe motoren en talrijke innovaties maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Het veelzijdige gamma biedt u ongekend veel keuzemogelijkheden, waaronder een nieuwe l4-versie gesloten bestel achterwielaandrijving met enkellucht. Alleen de nieuwe grille staat al symbool voor deze vernieuwing: hij is breder, stoer, solide en veelbelovend!

Praktisch en veelzijdig

Optimaal zicht, ergonomische bedieningen, verstelbare rijpositie, talrijke goed toegankelijke opbergruimtes: de cabine heeft een zeer professionele uitstraling. Ruim, licht, comfortabel; u voelt zich hier goed. De verbeterde airconditioning en de geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. Als hij stilstaat verandert hij in een kantoor:

  • Op de draaibare tafel kunt u uw laptop of mappen neerleggen;
  • een schrijftafeltje om uw administratie bij te houden
  • talrijke opbergruimten in het interieur zorgen ervoor dat u alle benodigdheden voor uw werk binnen handbereik heeft.

De nieuwe Renault Master is erin geslaagd om het brandstofverbruik en de co2-uitstoot te verminderen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Met de Twin turbo technologie zijn de nieuwe energy dci 135 en energy dci 165 motoren krachtiger en zuiniger, tot – 1,5 l/100 km*.

Vier motoren naar keuze

De nieuwe Renault Master is leverbaar met een uitgebreid motorengamma, afgestemd op ieders behoefte. Twee motoren dci 110 en 125, met meer dynamiek. Twee motoren energy dci 135 en 165. De Twin turbo technologie levert meer koppel in de lage toerentallen en meer vermogen, maar ook een lager brandstofverbruik, met 6,9 l/100 km.** Deze twee nieuwe energy-motoren beschikken over de beste technologie, met stop & start, esm (energy smart management/energieregeneratie bij het afremmen).

De voordelen van twin turbo

Met een ‘Twin turbo’ kan koppel bij lage toerentallen samengaan met meer vermogen bij een dieselmotor en dat zorgt voor meer rijplezier. Hij bevat twee turbocompressoren die in serie zijn gemonteerd: De eerste, snel reagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het wegrijden over veel vermogen beschikt. De tweede turbo wordt geactiveerd in de hogere toerentallen en zorgt voor meer vermogen voor constante acceleratie en zonder snelheid te verliezen. Dankzij dit systeem werkt de motor optimaal en dat komt ten goede aan het verbruik, de co2-uitstoot, en uw efficiency.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktisch en veelzijdig

Met optimaal zicht, ergonomische bedieningen, een verstelbare rijpositie en talrijke goed toegankelijke bergruimtes heeft de cabine een zeer professionele uitstraling. In de ruime, lichte en comfortabele cabine voelt u zich prettig. De verbeterde airconditioning en geluidsisolatie maken het rijden aangenaam en ontspannend. Bij stilstand tovert u de cabine eenvoudig om in een kantoor. Met de draaibare tafel om uw laptop of mappen op neer te leggen, een notitieblokhouder voor uw papierwerk en diverse bergruimtes hebt u al uw gereedschappen altijd bij de hand.

Een complete uitrusting

De Renault Master is in zeer veel uitvoeringen verkrijgbaar: als gesloten bestel, als dubbele cabine, als chassis (dubbele) cabine, als chassis (dubbele) cabine met kiepbak en als (dubbele cabine) pick-up.

Om grote volumes te kunnen vervoeren is de Renault Master ook leverbaar als Distribox. Eventueel kan de Distribox lokaal voorzien worden van een laadklep om de laadruimte nog beter toegankelijk te maken. De Distribox is leverbaar met 20 en 22 kubieke meter inhoud. Het Renault Master gamma is leverbaar met voor- en achterwielaandrijving. Daarnaast zijn er achterwielaangedreven modellen met enkel- en dubbellucht.

De Renault Master is ook leverbaar als bedrijfswagen met open laadbak. Hiermee kunt u eenvoudig goederen in bulk vervoeren, zoals grond en zand.

De Renault Master is bovendien verkrijgbaar als Gesloten Bestel L4 RWD enkellucht. Dit is een achterwiel aangedreven variant met een laadvolume van 14,9 of 17 kubieke meter. Het is mogelijk om Europallets tussen de wielkasten te plaatsen, waardoor 5 Europallets ineens vervoerd kunnen worden. Dit is het juiste compromis tussen comfort en laadvermogen, vooral interessant voor bijvoorbeeld koeriersbedrijven.

De Renault Master is eveneens leverbaar als platform cabine. Deze modelvariant heeft als voordeel dat op het moment dat hier een opbouw op geplaatst wordt, dat hij een zeer lage instap behoudt. Heel handig met het vervoeren van rollende lading, zoals rolcontainers, kledingrekken of brommers en fietsen.

Volledig stalen tussenschot met raam

Dankzij het tussenschot met raam heeft de bestuurder beter zicht op de laadruimte en achter de auto wanneer die is voorzien van ramen achter (optioneel).

Achterdeuren 270° draaibaar

De achterdeuren openen tot 270°, voor extra gemak bij het laden en lossen. Het geopende portier wordt door een magneet op zijn plaats gehouden.

Differentieel blokkering

Differentieel blokkering, alleen beschikbaar op achterwiel aangedreven versies, verbetert de tractie op een gladde of losse ondergrond, bijvoorbeeld op een bouwplaats.

Trekhaak

Voor een maximaal aanhangwagengewicht van 3 ton (koppelkogel en gemengde haak met vier gaten verkrijgbaar als accessoire).

Houten antislip laadvloer

Beschermt de vloer van uw Master tijdens het goederentransport. De vloer is voorzien van een antislip laag.

Dakdragers

Deze dakdragers kunnen per stuk maximaal 46 kg dragen (verkocht als set van twee). Maximale daklast van het voertuig: 200 kg inclusief het gewicht van de rails.

Imperiaal

Dit imperiaal is op diverse manieren bruikbaar en onmisbaar voor professioneel gebruik. Bij voertuigen die zijn uitgerust met een deur wordt de imperiaal geleverd met een dwarsbalk en een laadrol, zodat een zware vracht langzaam en veilig kan worden geladen en gelost.

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers