Renault SCéNIC

Vanaf€ 31.490,-


Een nieuwe visie op de MPV

Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een unieke vormgeving. Het licht stroomt binnen door de ver naar voren staande, panoramische voorruit – die het silhouet van deze ruimteauto versterkt. Zijn sensuele lijnen en zijn hoge taille zorgen voor een vloeiend design. Om het moderne gezin te laten zien hoe verleidelijk een MPV kan zijn, heeft Renault de Scénic opnieuw uitgevonden.

Laat u verleiden door het nieuwe design van de Scénic

De nieuwe Renault Scénic is zoals u: hij gaat zijn eigen gang. De verhoudingen van de carrosserie zijn uniek, mede dankzij zijn 20” ‘tall & narrow’-wielen. Door de lage rolweerstand gaat hij bijzonder zuinig om met brandstof. Renault heeft voor de Scénic een complete lijn nieuwe wielen ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Exception Aerodesign, met een aerodynamische look. Dankzij de tweekleurige afwerking komt het nieuwe design optimaal tot zijn recht. De koplampen met C-vormige dagrijverlichting zijn bij een aantal uitvoeringen uitgerust met de ‘LED PURE VISION’-technologie. En wat de achterlichten betreft: die zorgen dankzij de ‘Edge Light’-technologie voor een 3D-effect.

Familiesuite

Om het voor de bestuurder en zijn passagiers zo aangenaam mogelijk te maken, beschikt de nieuwe Scénic over talloze slimme voorzieningen. Dankzij het panoramische glazen dak baadt het interieur in het licht. En daar vindt u talloze zaken die het autorijden gemakkelijk maken: Renaults One-touch folding modulariteit bijvoorbeeld, waarmee u met een simpele druk op het touchscreen van het R-LINK 2 Multimedia- en navigatiesysteem (of via de achterklepbediening) de achterstoelen neerklapt, zodat een vlakke laadvloer ontstaat waarop u eenvoudig spullen kunt inladen. Voor een optimaal gebruik van het interieur is de achterbank (2/3 – 1/3) bovendien verschuifbaar.

Waardeer zijn modulaire interieur

Met een verschuifbare middenconsole, een lade voor, tablets achter en de slimme opbergruimtes ‘Easy Life’ maakt de nieuwe Renault Scénic u het leven aan boord wel erg eenvoudig. Profiteer ook van zijn modulaire interieur. Met behulp van de OneTouch-bediening hebt u in een handomdraai een vlakke laadvloer.

Ervaar innovatie

Profiteer van de technologieën uit het luxere assortiment, voor zorgeloos, veilig rijplezier. Onze ingenieurs hebben de nieuwe Renault Scénic voorzien van de nieuwste technologieën. MULTI-SENSE en de Color Head-up Display garanderen u een ongekend rijcomfort. Voor het eerst is een Renault-voertuig uitgerust met zowel een Lane Departure Warning System als noodremassistentie met voetgangersdetectie en een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie, voor nog veiliger rijden.

*Genoemde prijs is inclusief afleverkosten. ONDERDELEN AFLEVERKOSTEN: Transport- & administratiekosten, Uitleg multimedia- en veiligheidssystemen, Activatie 12 maanden gratis connectiviteit bij R-Link en R-Link 2 – 0-beurt, Kentekenaanvraag en montage kentekenplaten, Poetsen, Levenslange routeservice op de auto (niet persoonlijk), Recyclingsbijdrage, Registratiekosten, Leges, Lifehammer, € 10,- brandstof

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Renault Scénic met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Scénic direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Scénic nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

renault-scenic-jfa-ph1-dimensions-001-jpg-ximg-l_6_m-smart

Totale lengte   4.406 mm
Hoogte met bagageklep open, onbeladen   2.069
Totale breedte met buitenspiegels   2.128 mm
Totale inhoud bagageruimte (VAD-norm)   496 mm

 

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers