Renault TRAFIC

Vanaf€ 32.984,-


Gemaakt voor professionals

De effectiviteit van de Trafic wordt bewezen op de werkplaats. Met een hoog laadvolume tot wel 8,6 m3 kunt u gemakkelijk al uw gereedschap en materialen kwijt. Dit komt mede door de laadruimte die praktisch is ingedeeld, waardoor u deze optimaal kunt benutten. Het doorsteekluik in het tussenschot maakt het mogelijk om lange objecten te vervoeren tot wel 4,15 m (L2). Ook de cabine maakt uw werk prettiger door alle innovatieve oplossingen en opbergmogelijkheden.  De Trafic maakt uw dagelijkse werkzaamheden als professional een stuk aangenamer!

Innovaties voor elke dag

Een robuust en dynamisch design, een compleet en hoogwaardig interieur, unieke uitrusting en nog efficiëntere motoren: de Trafic innoveert op elk vlak. De cabine is ontworpen als een ‘mobiel kantoor’ waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geintegreerd. Handig: hij heeft de langste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzonder zuinige motoren zijn voorzien van betrouwbare en moderne technologie. Met de Trafic profiteert u dagelijks van deze innovaties.

De Trafic – Een mobiel kantoor

Het interieur van de Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen op te bergen en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel… Met de Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Slimme technologie voor dagelijks gemak

Omdat gemak en veiligheid achter het stuur essentieel is, biedt de Trafic hier slimme oplossingen voor. De ”Wide View” dodehoekspiegel in de zonneklep vergroot uw zijdelingse gezichtsveld waardoor uw dode hoek met 75% wordt verkleind. De achteruitrijcamera met het geïntegreerde scherm in de achteruitkijkspiegel (of in het R-Link scherm) maakt het makkelijker voor u om veilig te manoeuvreren. En voor uw comfort maakt de handsfree card het mogelijk de deuren te openen en de auto te starten zonder sleutel. Slimme technologie om uw dagelijks werk gemakkelijk te maken.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

  • Renault-Trafic

Financier deze Renault Trafic met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Trafic direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Trafic nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bedrijfswagen op maat

De Renault Trafic is leverbaar in diverse carrosserievarianten. De meest gekozen variant van de Renault Trafic is de gesloten bestelwagen variant. Andere belangrijke varianten zijn de dubbele cabine of de platform cabine.

De Trafic is leverbaar in twee lengte- en twee hoogtematen. Daardoor zijn er meer dan vijftig versies mogelijk, zodat er altijd een Trafic is die aansluit op uw wensen.

Handige laadruimte

De nieuwe Trafic heeft een praktische en efficiënte laadruimte. Met het doorlaadluik in het volledig tussenschot in combinatie met de multifunctionele bijrijdersbank, beschikt u over de langste laadlengte op de markt: 3,75 m in de L1 versies en 4,15 m in de L2 versies. Het laadvolume, 5,2 m3 in de L1 versies en 6 m3 in de L2 versies, is optimaal dankzij de kubusvormige laadruimte. De auto is leverbaar met een hele reeks rijhulpsystemen die het transport, het laden en de veiligheid vereenvoudigen. U kunt onder andere beschikken over een inwendige imperiaal, een blokkeersysteem van de linker achterdeur, maar liefst 18 bevestigingspunten en de handsfree card voor gemakkelijk ontgrendelen van de portieren. Verder is de nieuwe Trafic zo ontworpen dat hij eenvoudig is aan te passen aan de eisen van uw bedrijf, hij is al voorbereid op eventuele op- en ombouw. De Renault Trafic kan ook goed ingericht worden als mobiele werkplaats.

Houten laadvloer en wandbekleding

De houten laadvloer en wandbekleding op maat (accessoires) zorgen voor een optimale bescherming van de laadruimte.

Trekhaak

Met deze trekhaak kunt u veilig met elke aanhanger op weg. De trekhaak is volledig compatible met de auto, zodat vervorming van de carrosserie wordt voorkomen. U kunt de trekhaak intensief en op meerdere manieren gebruiken, dankzij de verschillende kogels, haken en beugels die u erop kunt bevestigen.

Totaal 90 liter bergruimte in de cabine

De nieuwe Renault Trafic heeft veertien zeer handige bergruimten, die goed over de cabine zijn verdeeld. Daarin kunt u alle spullen kwijt die u voor uw dagelijkse werkzaamheden nodig heeft. De grote opbergbak van 54 liter onder de passagiersbank is zeer geschikt om gereedschap uit het zicht op te bergen.

Comfortabele kuipstoelen

Door het dichte schuimrubber en de grote aandacht die aan de vorm is besteed, bieden de stoelen van de nieuwe Trafic uitstekende ondersteuning van de lendenen. En dankzij de optimale verstelmogelijkheden van de stoelen (hoogte, lendesteun, lengterichting) en het stuur (hoogte en diepte) vindt u altijd uw ideale rijpositie.

Hill-Start Assist

Een zeer handige ondersteuning bij het wegrijden op een steile helling. Hill-Start Assist wordt automatisch geactiveerd wanneer u wegrijdt op een helling van meer dan 10%. Na het loslaten van de handrem blijft de auto nog twee seconden stilstaan, zonder achteruit te rijden, zodat u rustig kunt optrekken.

De nieuwste generatie ESP

Het ESP (elektronisch Stabiliteits Programma) systeem van de nieuwe generatie garandeert de stabiliteit van de auto door de koers zo efficiënt mogelijk te corrigeren, rekening houdend met het gewicht van de lading. Alle uitvoeringen zijn standaard uitgerust met ESP, dat is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Door Extended Grip (betere tractie) heeft de auto meer grip op zachte ondergrond (zand, modder en sneeuw). Hill-Start Assist zorgt ervoor dat de remdruk automatisch twee seconden wordt aangehouden, zodat de bestuurder voldoende tijd heeft om gas te geven bij het wegrijden op een helling. Tot slot heeft het ESP Trailer Swing Control dat het slingeren van een aanhangwagen detecteert en corrigeert (in combinatie met een af-fabriek trekhaak of officiële Renault accessoire trekhaak).

 

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

AutoKievit
onze toppers