Renault ZOE

Vanaf€ 32.890,-


400 kilometer nieuwe mogelijkheden

Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat de 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen batterij, laad snel en overal op, en ontspan. De ZOE is uitgerust met de nieuwe Z.E. 40-batterij waarmee de actieradius is vergroot naar 400 kilometer (NEDC*). Uw mobiele vrijheid is dus vrijwel onbeperkt en u kunt spontaan weekendjes weg. In alle rust en stilte!

* De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode geeft u de mogelijkheid auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken en heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto

Verfijnd ontwerp

De nieuwe Renault ZOE staat stevig op zijn origineel vormgegeven lichtmetalen 16” wielen, klaar om eropuit te gaan. De spits toelopende koplampen benadrukken het 100% elektrische karakter van de ZOE. De transparante achterlichten met blauwe omlijsting kunnen niet wachten om hun rode licht te verspreiden. Hun boemerang-design past helemaal bij de levendigheid en het unieke karakter van de ZOE.

ZOE, de eenvoud zelve

Het leven wordt een stuk eenvoudiger met de Renault ZOE. Hij is nu nóg mooier, nóg soepeler en nóg stiller. De ZOE is eenvoudig op te laden en is heerlijk ontspannen om in te rijden, dankzij de automatische versnellingsbak. De ZOE brengt je waar je maar wilt. Zijn actieradius is bijna verdubbeld* en dat is wel zo praktisch in het dagelijks gebruik! Door het aangename, moderne interieur krijg direct je zin om in te stappen en weg te rijden. De R-LINK console is een opvallende blikvanger in het interieur en blinkt uit in eenvoud in design. De ZOE trekt altijd en overal de aandacht!

* Gemeten op basis van NEDC

Nog unieker door 400 km* actieradius

Geen CO2 -uitstoot, geen motorgeluid en niet hoeven schakelen. De Renault ZOE tilt elektrisch rijden naar een hoger plan in een geheel eigen stijl: vloeiende lijnen, gestroomlijnde looks en duidelijk herkenbaar het grote verchroomde Renault-logo. Het gedurfde ontwerp met de opvallende LED lichtsignatuur en de fraai weggewerkte portiergrepen in de C-stijl vormt een fraai geheel. Nieuwe exterieurkleuren en de grotere actieradius van 400 km maken hem nóg verleidelijker. En nóg unieker.

R-LINK: Uw mobiliteit binnen handbereik

Blijf online met de ZOE! Op het multimedia-touchscreen van het Renault R-LINK multimedia- en navigatiesysteem kunt u uw route plannen, e-mails bekijken, uw favoriete muziek kiezen en luisteren, en apps downloaden via de R-LINK Store (nieuws, navigatie, spelletjes, e-mail, sociale media)*. Met Z.E. TRIP** toont R-LINK de oplaadpunten in de buurt of nabij uw bestemming, zodat u in alle rust onderweg bent. Met uw smartphone kunt u via de app MY ZE INTER@CTIVE op afstand de actieradius raadplegen, het opladen van de batterij programmeren en op afstand vooraf de ZOE verwarmen of koelen terwijl de auto nog geladen wordt.

* Online-verbinding van de applicaties vereist.
** Z.E. TRIP beschikbaar vanaf tweede kwartaal 2017.

Lees meer

Waarom AutoKievit?

  • Een begrip sinds 1966
  • Altijd de beste prijs
  • Snel rijden

Wij zijn trots dat onze klaten onze service beoordelen met een...

Fotogalerij

Financier deze Renault Zoe met een persoonlijke lening met 5,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Renault Zoe direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Renault Zoe nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De ZOE overal opladen

U kunt de batterij van de ZOE overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra en supermarkten of langs de snelweg. Voor nog meer gemak geeft de unieke Z.E. Pass* je toegang tot een groot aantal laadpunten in Nederland en meer dan 30.000 laadpunten in de rest van Europa. Opladen is makkelijk en gaat snel: de CaméléonTM -lader past zich direct aan het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt aan (laadvermogen variërend van 3,7kW tot 43 kW**). Zo wordt op basis van het gebruikte laadpunt de laadtijd aangepast. Het is mogelijk in dertig minuten uw batterij voldoende op te laden voor een reële actieradius van 120 kilometer.

* Ontwikkeld voor Renault door Bosch Software Innovations GmbH, in Nederland beschikbaar vanaf tweede kwartaal 2017.
** 43kW laden alleen mogelijk voor Quickcharge.

Nieuwe Z.E. 40-batterij en nieuwe motor

De nieuwe Z.E. 40-lithium-ion-batterij is speciaal ontwikkeld voor Renault en heeft een capaciteit van 41kWh. Hij bevat innovatieve technologie waarmee de capaciteit bijna is verdubbeld ten opzichte van de 22 kWh-batterij, terwijl de afmetingen gelijk zijn gebleven. Zowel de 22kWh als de Z.E. 40 batterij hebben dezelfde eigenschappen: gemakkelijk en efficiënt op te laden, geen onderhoud en volledig recyclebaar. De Z.E. 40-batterij bevindt zich onder de vloer en neemt dus geen extra ruimte in, in het interieur of de bagageruimte. Bovendien verlaagt de plaats van de batterij het zwaartepunt van de auto, voor een gegarandeerd goed weggedrag.
De motoren van de  Renault ZOE zijn stil en soepel en bieden maximaal rijplezier. Ze zijn ingenieus, compact, betrouwbaar en heel prettig in het gebruik, onder meer doordat het grote koppel direct vanaf de start beschikbaar is. Daardoor kun je bij elke snelheid krachtig accelereren. Afhankelijk van de versie hebben de motoren een vermogen van 65 tot 68 kW, maar allemaal dragen ze bij aan een grote actieradius en een minimale oplaadtijd, voor zoveel mogelijk
elektrische kilometers.

AutoKievit occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Renault Zoe