Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


10 juni 2021
Renault E-TECH range

De hybrides van Renault

Het aanbod van Renault is nu nog uitgebreider!

Er zijn 3 nieuwe hybride modellen beschikbaar, namelijk de Clio E-TECH Hybrid, De Captur E-TECH Plug-in Hybrid en de Mégane estate E-TECH Plug-in Hybrid. De prijzen van de Mégane estate E-TECH Plug-in Hybrid moeten nog bekend worden gemaakt.

Hybrid (HEV)

De CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

Een hybride (HEV) auto heeft een verbrandingsmotor en een accumotor. U kunt de batterij van een HEV niet opladen met een stekker. De batterij wordt bijgeladen door energie die vrijkomt tijdens het rijden en afremmen. Een hybride auto kan korte afstanden volledig elektrisch rijden en schakelt daarna automatisch over op de verbrandingsmotor.

Efficiënt in de stad én op de snelweg

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe Renault CLIO Hybride heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.

Als u kiest voor een Renault hybride, verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer u op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig.

Plug-in Hybrid (PHEV)

De Captur en Mégane zijn beide een Plug-in Hybrid. Deze beschikken over een zichzelf opladende hybride aandrijving en daarnaast kunnen ze ook via het energienet worden opgeladen.

De Plug-in hybride (PHEV) is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto. Bij een PHEV beschikt de auto over een brandstofmotor en een grotere batterij, die u met een stekker kunt opladen. Hierdoor kunt u korte afstanden volledig elektrisch rijden, en kunt u voor de aandrijving van de wielen, zowel de batterij als de brandstofmotor aanspreken.

In de nieuwe Renault Captur hybride en de Mégane Estate Hybride kunt u eenvoudig doordeweeks elektrisch rijden. U laadt hem daarvoor bijvoorbeeld één keer per dag op. En voor de langere uitstapjes tijdens het weekend maakt u gebruik van de hybride-functie.

Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeert u met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De Renault CAPTUR hybride accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. U profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

Dankzij de dubbele aandrijving kunt u doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom deze modellen. Meld u nu aan en profiteer direct van het Early Bird voordeel op de CLIO E-TECH Hybrid, De Captur E-TECH Plug-in Hybrid of de Mégane E-TECH Plug-in Hybrid.

Meld u aan
Terug naar overzicht