Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


10 juni 2021
Renault Zoe

Subsidie elektrische auto’s overheid Zoe & binnenkort Twingo ZE

Elektrisch rijden komt weer een stap dichterbij

De Nederlandse regering wil de aanschaf van nieuwe en gebruikte 100% elektrische auto’s aantrekkelijker maken voor particulieren. De overheid biedt daarom een subsidie op de aanschaf van compacte elektrische auto’s zoals de Renault ZOE bijvoorbeeld of binnenkort de Twingo ZE!

Door de aanschafsubsidie wordt het nu nóg aantrekkelijker om een elektrische auto te kopen. Particuliere klanten kunnen door deze regeling profiteren van een subsidie van € 4.000,- bij aanschaf of private lease van een nieuwe 100% elektrische auto. Kiest u voor een gebruikte elektrische auto? Dan kunt u aanspraak maken op € 2.000,- subsidie bij aanschaf of private lease.

Daar bovenop biedt elektrisch rijden nog veel meer voordelen

  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • geen wegenbelasting (tot 2025)

Rijd de nieuwe Renault ZOE vanaf € 29.590,-

Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden? Tijdelijk ontvangt u van Renault maar liefst € 4.000,- Renault subsidie* op de nieuwe Renault ZOE.

Elektrische Twingo

Einde jaar kunt u ook kiezen voor een elektrische Twingo. De Twingo ZE! Deze is verkrijgbaar vanaf €20.590,-

Wat is Renault Subsidie?

U ontvangt € 4.000,- Renault Subsidie* bij aanschaf van een nieuwe Renault ZOE en een extra voordeel bij installatie van een Wallbox*.

Bent u een particuliere klant? Dan ontvangt u de Renault Subsidie bovenop de subsidieregeling vanuit de overheid!**

 

* Voor de Renault ZOE ontvangt de particuliere klant van 06 mei 2020 t/m 31 augustus 2020 een extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” van € 4.000 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault ZOE met een uiterste registratiedatum van 30 november 2020.
** De subsidie is aan te vragen vanaf 1 juli 2020. Het budget voor de overheidssubsidie is beperkt voor 2020 en 2021, raadpleeg rvo.nl voor de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. Let op: het budget voor 2020 is op. Wel kunt u al aanspraak maken op het budget van 2021 zolang het toereikend is.
wallbox-actie, zie punt 5 bij de actievoorwaarden.
Renault subsidie
De subsidieregeling
Terug naar overzicht